10.10.2009

Pyhäkengät

Hyvältä näyttää!
Nimittäin se, että on lauantai, kello puoli viisi ja meikä tässä vasta laittaa ruokaa, datailee ja hengaa, kun illalla pitäis mennä synttärikemuihin! Varsinkin kun lahja vaatii vielä fiksausta, what-to-wear-ongelmaa on ja kaupassakin ajattelin vielä ehtiä käymään... että näin.

Mietin tässä teinivuosieni lehtisuosikkia, brittiläistä Sugar-lehteä, jota ostin vannoutuneesti monen monta vuotta. Sugarissa neuvottiin, että jos on lauantaina jotkut tärkeät bileet illalla, niin pitää niihin valmistautumiseen käyttää aikaa tuntikaupalla: pitää syödä terveellisesti, ulkoilla, käydä kylvyssä, poistaa ihokarvat, tehdä kynsien- ja jalkojenhoitotoimenpiteet, meikata, valita vaatteet jne jne. Rituaali oli ajoitettu alkamaan jo puolen päivän aikaan. Ehkä silloin back in the days ysärillä oli enemmän aikaa, kun ei tarvinnut lorvailla netissä kaiken päivää (KOSKA SITÄ EI OLLU :D :D :D :D :D tai no ainakaan joka kodissa) ja hoitotuotteet ja meikitkin oli tehottomampia, että niihin piti enemmän käyttää aikaa. Lisäksi kun oli ehkä kaksi biletysoutfittia, niin toki niiden valitsemiseen meni pidemmän aikaa :D

Asiaan. Ajattelin tulla kertomaan, että hankin tässä jokunen aika sitten pyhäkengät. Eli siis syys- miksei talvikeleihinkin sopivat siistimmät kengät, jotka sopii vähän kaikkiin omistamiini riepuihin ja joilla jaksan keikkua ja kävellä baarista kotiin. Sorruin huonoon materiaaliin -40% alekupongin siivittämänä ja tilasin Ellokselta ainoat kengät, joista pidin jossain määrin ja jossa oli suhteellisen matala korko. Oli muuten todella haastava yhdistelmä - joko liikaa korkoa, tyhmä malli, kallis hinta, liian kapea varsi jne. jne.Mummo Ankan kengät! Ajattelin, että olen näiden kanssa vähän passé, mutta what the hell. Näissä on mummomaisuuden lisäksi noita-akkaa, runollista goottityttöä ja jotain muumimaista. Matskuhan huutaa hoosiannaa varmaankin aika pian, mutta olenkin pyhittänyt nämä ainoastaan for special occasions. Kengillä on kahdet kinkerit takana ja yksi suhteellisen vaivalloinen kotimatka myös, mutta ovat vielä kasassa! Hintaa näille jäi jotain 20€ tienoille.
No niin, kengät on, mutta mitäs sitä sit laittais päälle...

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Aivan ihanat! Haaveilen niin tollaisista popoista, kivoimmalta kuulostaa mymmelikengät!

blandad. kirjoitti...

Mymmelikengät kuulostaa kivalta. Näissä on superhyvä korko, pystyy kävelemään pitkään niin ettei jalat väsy :) Tykkään!