15.10.2009

Raitaa ja vetskareita

Kävin eilen pyörähtämässä kirpputoreilla. Uffilta eikä kummaltakaan Fidalta (Hakis, Kurvi) löytynyt mitään, ainakaan josta olisin halunnut maksaa pyydettyä hintaa. Alkoi kummasti ketuttaa, kun käytetystä kamasta pyydetään ihan jumalatonta hintaa (esim. Uffilla farkut 14€, Fidalla takki 35€). Ei kannata ihmetellä, jos tavara ei liiku tarpeeksi hyvin! Toisaalta Karen Millenin mekon olisi saanut 7€:lla ja Burberryn takin 25€:lla - ei sinänsä pahoja hintoja merkkituotteista. Kävin vielä kirpputori Venlassa Flemarilla, josta löysin raidallisen neuletakin.

Katselin Vero Modan neuletakkia kesällä Stockan alessa. Se on soman reipashenkinen, mutta tuolloin en raaskinut maksaa siitä pyydettyä reilun kympin hintaa, kun ajattelin että onhan noita puuvillaisia neuletakkeja. Nyt, kun kyseinen vaate tuli vastaan kirbellä, oikeassa koossa ja 2,80€:n hintaan, ostin sen omaksi. Kannatti siis odottaa.

Samaisella kirpputorilla katselin myös mustaa olkalaukkua, jossa oli monta taskua rouheilla vetoketjuilla. Ajattelin, että kaverini voisi tykätä laukusta ja pistin viestiä. Tyyppi ei kuitenkaan vastannut ja laukku jäi sinne. Myöhemmin sain selville, että viesti ei ollut mennyt perille ollenkaan... ja laukku jäi kummittelemaan omaankin mieleen.


Kävin nyt sitten tänään aamusta hakemassa tuon pois 3,50€:n hinnalla. Laukku päätyy kaverilleni, mutta esittelen sen täälläkin, koska tämä oli mielestäni hyvä löytö: iso, suht hyvässä kunnossa, siisti, ehjät sisävuorit ja vetoketjut ja malliltaan tätä päivää. Pienestä sivutaskusta löytyi pari lippusta, jotka kertovat, että laukku on kuitenkin jo vanhempi. Symppistä oli, että entisen omistajan nimi- ja osoitetiedot löytyivät myös. Oli muuten hyvä tuuri, että laukku oli vielä siellä - yleensä vastaavissa tilanteissa tavara on ehtinyt jo mennä, kun olen jäänyt sitä miettimään.

4 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Ää! Ihana tuo neuletakki!:O

blandad. kirjoitti...

Joo, onhan se ihan soma. Ja hyvä tollanen pidempi perusmalli.

Henna kirjoitti...

Oih, ihana laukku! Olisin kyllä pitänyt röyhkeästi itselläni.

blandad. kirjoitti...

:D Mä tulin iloiseksi kun kaveri tykkäs siitä vielä enemmän kun minä.