30.10.2009

Tähdet tähdet

Poikkesin muutama päivä sitten pitkästä aikaa Ivanalla ihastelemassa Starrain-mallistoa, joka on jo hyvän tovin ehtinyt keikkua Uudenmaankadun Campus-myymälässä. Tässä vähän jotain fiilistä ainakin niille, jotka eivät pääse paikanpäälle. Itse olin ihan fiilareissa tähtikuoseista :)


Ruskea mekko oli yksi ihan lemppareista.Myös tähtineule olisi ihana.Tähtiprintti on kyllä todella nätti.

Tykkäilin suuresti myös tästä mustasta mekosta.

Ihasteluiksihan nuo sitten vain jäivät ja valitettavasti kuvatkin ihan kamalaa suttua. Haluan järkkärikameran! Tiesittehän muuten, että Gossipin laulajalla Beth Dittolla on myös Ivanaa?
p.s Viitaten otsikkoon: päässäni soi tähtikuosia katsellessani Rauli Badding Somerjoen kaunis laulu, mutta en halua linkittää sitä tänne masentavien sanojen takia. Minulle tähdet ovat kauniita ja niissä on toivoa, mutta Raulille ne olivat jotain ihan muuta. Isäni rakastaa iskelmämusiikkia yli kaiken ja sitä soitettiin lapsuudessa kaikki automatkat, joten olen jossain määrin traumatisoitunut. Rauli oli niitä harvoja, joista pidin oikeasti ja jonka traagisvivahteinen elämä koskettaa minua vieläkin. Respect.

3 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Tähtikuosi on aivan ihana!

Jostain kumman syystä tuo tähdet-biisi ei musta ole masentava, ehkä en vaan kuuntele kaikkia sanoja.

Ivanan kledjut on aika hinnoissa, muuten niitä voiskin hankkia useammin. Eppaa.

W kirjoitti...

Eih - ihania! Mä en edes tiennyt että tällainen mallisto on olemassa...damn. Siis toi houndstooth-paitakin on aivan järjettömän hieno! Haluuuun... :/

blandad. kirjoitti...

Nooruska: Ei se mullekaan sitä ole aina ollut, mutta nyt kun piiiiitkästä aikaa kuuntelin biisiä ajatuksella, alkoi hirveästi ahdistaa. Rauli se vaan laulelee miten haluaisi tähtien luo ja ikuisuuksiin rajan taa :'( Koin sen todella masentavana.

Ivanat on hinnoissaan juu, ei mullakaan niitä täysihintaisena ole ikinä ollut varaa ostaakaan. Onneks on klubimyynnit :) Toisaalta mä olen kokenut viime aikoina jotain pienimuotoista uskonnollista heräämistä siihen, että voiskin olla aika hieno juttu, että ne vaatteet valmistettais Suomessa. Niin että jos olis massia millä mällätä, niin ihan kotimaisuuden puolesta voisin sijoittaa. Tälleen vähän lapsellisesti ajatellen jos mä ostan tän kotimaassa tehdyn designvaatteen ja saan siitä itselle hirveästi iloa, niin Pirjo/Maija/Liisa saa ompelupalkkaa, josta maksaa sit veroa, jolla pyöritetään yhteiskuntaa ja maksetaan munkin työttömyystukea? Meneeks se nyt ees jotenkin noin?

W: No sinne vaan sit Ivanalle seuraavan kerran kun tuut tänneppäin :) tai sitten kannattaa ajoittaa reissu mahdollisen klubimyynnin aikaan, niin voi tehdä vähän edullisemmin löytöjä. On kyllä jännä, miten tää mallisto tuntuu jääneen jotenkin vähän taka-alalle, vaikka onkin tosi kaunis. Ehkä noi muotitoimittajat ei ole kerenneet nostaa näitä vaatteita lehtiin, kun ne on niin innoissaan kaikesta revitystä/niiteistä?