22.10.2009

You are all mine and mine only

Yleensä jaksan valittaa: "Mulla ei oo mitään kivoja vaatteita."
Eilen kuitenkin järkkäilin vaatekomeroa ja totesin omistavani paljon sellaista, mistä tykkään ihan todella paljon. Monet on vanhoja, eikä läheskään kaikki viimeisten trendien mukaisia, mutta hyviä yksilöitä, joista pidän edelleen. Minun näköisiä ja oloisia, suurin osa hyviä löytöjä.
Tätä pitää juhlia.
Muutamia poimintoja:

Laukkuja on enemmän kuin paljon, mutta jaksan silti tasaisin väliajoin innostua Espritin vetskaolkalaukusta, jonka löysin viime keväänä Kaapelin kierrätystapahtuman ilmaiskorista. Nuhjaantunut Pertsa (eli Pertti Palmrothin laukusta käytetty tuttavallinen nimitys) on Radiokirppislöytö viime keväältä ja tykkään hypistellä sitä, koska se on niin vahvaa tekoa.
Punaisessa olkalaukussa on hyvä koko ja muoto ja täydellinen sävy. Vähän jo kulumaa, mutta silti rakas. Tämän löysin vuosia sitten myös kirpparilta, hintaa oli ehkä 0,40€. Oranssi lakericlutch on myös kirppikseltä ja jotenkin vaan niin magee.

Kuvioneuleen olen tehnyt melkein 3 vuotta sitten ja rakastin sitä niin paljon, että se on jo ihan nuhjaantunut. Tykkään edelleen tuosta kuolain/solkiremmi-kuviosta. Keltsu neule on hennesiä vuodelta 2005. Ainakin. On väriltään todella sinappisen keltainen ja iso kaulus on ihana! Ainoa miinus tässä on, että se on "lyhyt" (eli normaalipituinen).


Viime talvena ostetut Clarksit hain vastikään vintiltä. Nämä on edelleen kivat, mutta jäivät todella vähäiselle käytölle tuon koron takia. Note to self, korkeat korot ei ole mun juttu.

Suippokärkiset Spiritin kenkäset löytyivät viime keväänä vintiltä, ostin nämä kai talvella 2008 jostain alesta? Olin ehtinyt unohtaa niiden olemassaolon kokonaan. Nämä ovat jo kuluneet, mutta rikkimenneet kantapäät paikkasin liimaamalla sinne nahkapalat.
Kaikki ihanankamalan kirjavat riepuni sulassa sovussa. On kirppistä, ketjuliikkeitä, omatekemiä ja muutama merkkivaatekin joukossa. Kaikki kuosivaihtoehdot raidoista ruutuihin, polka dotiin, eläinkuosiin ja printteihin. Villaa, silkkiä, puuvillaa, viskoosia, kaikenmaailman tekokuituja. Farkkua, samettia, neulosta, flanellia, batistia. Kaikkia värejäkin löytyy paitsi ei vihreää - ja syystä.


Vaatekomerossa voi ottaa myös unet.

3 kommenttia:

W kirjoitti...

Tuo punainen laukku näyttää aivan täydelliseltä! Ihana. Ja sun vaatekomero näyttää tosi mukavalta...tai siis täytyyhän sen ollakin jos kissan sinne saa nukkumaan :D

nooruska kirjoitti...

Ihania poimintoja. Tosi hyvä idea muistuttaa itseään kaikesta mitä jo omistaa.

blandad. kirjoitti...

W: Kissat on aika hyvin omineet vaatekomeron... ihan röyhkeesti tunkevat nukkumaan joka paikkaan ja hyvin uni maittaa, erityisesti sukkakorissa! Ja sitä karvaa on sitten myös joka paikassa ja vaatteissa...

Nooruska: Joskus sitä unohtaa, että mitä kaikkea oikein on jo, tekee ihan hyvä fiilistellä jo olemassaolevaa, eikä hamuta aina uutta.