21.10.2009

You were there then and I am here now and looking at your picture, you seem alright, you were graced with style

Olen tosi huono seuraamaan erilaisia katumuoti- ja tyylikuvasivustoja. Hel-looksia seurailen silloin tällöin, aika harvoin kuitenkin nykyään, koska kyllästyin yhdessä vaiheessa siihen, että sinne valikoitiin vain kaikenlaisia oksennusyhdistelmiä, joista oli tyyli kaukana. Ehkä pitäisi kunnostautua paremmin, koska varsinkin The Sartorialistin kaltaisista, laadukkaista sivuistoista saattaisi saada uusia ideoita ja inspiksiä. Periaatteessa en vain ole kiinnostunut muiden ihmisten pukeutumisesta matkimismielessä. Luotan omaan visiooni ja omiin mieltymyyksini siitä, mikä sopii parhaiten minulle ja missä tunnen oloni kotoisaksi.

Mutta toki tyylikkäitä ihmisiä on aina mukava katsella.


Kuvan mekko on ihana ja täydellinen väriltään ja malliltaan. Voisin kuvitella, että minulla olisi juuri tällainen mekko :) Olen myös kehittänyt jonkun oudon mieltymyksen monogrammi-vuikkalaukkuihin... ehkä juuri siksi, että monien mielestä ne ovat niin tyylittömiä.


Mustavalkoinen pantteripaita lampaanlapahihoilla, korallikorulla ja mustalla vyöllä on ihan supermahtava... mutta onko kyseessä mekko? En tiedä, mutta itse laittaisin tämän kanssa yksivärisen alaosan. Tykkään myös kelta-sinisesta yhdistelmä, myös omassa pukeutumisessa. Siinä on sellaista humoristista heja sverige-latausta.

Lyhyt vekkihame (vai laskoshame?), harmaa pusero ja ketjukoru näyttää niin hyviltä yhdessä. Itselleni ei käy edes pitkät vekkihameet (eikä laskoshameetkaan), se on vain tappio joka täytyy tunnustaa :( Myös punainen laukku on hieno.

Casual yet cool. Ihanan värinen tukka tolla pojalla. Ihana poika ylipäätään :)

Kuvat The Sartorialist. Käykää muuten bongaamassa kuvista hesarin entinen muotitoimittaja, Glorian nykyinen päätoimittaja Sami Sykkö.

4 kommenttia:

tuitui kirjoitti...

äh, arvasin et siel sykön kuvan kommenttilootassa ois joku 10+ suomalaista huutamassa et SAMI SYKKÖÖÖ IT'S SAMI SYKKÖ FROM FINLAND AFDAddssa, ja niinhän siellä olikin. ite en koko naamaa tunnistanut ees :D

mä rrrrakasta katukuvasivustoja joista tietyt käyn läpi päivittäin. sartorialist on uskomaton, haluun sen kameran ja sen kadut.

blandad. kirjoitti...

Onhan noita jännempiäkin tyylejä kuin Sykön... sattui kai vaan oleen taas oikeessa paikassa oikeaan aikaan. Hyviä katumuotisivustoja saa vinkata, koska mä en niistä oikeen tiedä :D

tuitui kirjoitti...

http://facehunter.blogspot.com/

http://www.stylesightings.com/

http://altamiranyc.blogspot.com/

tuossa muutama oma suosikki. niistä irtoo kyllä hyvät inspiraatiot. on kuitenkin ihan eri asia katsella kuvia ihan oikeista ihmisistä ihan omissa vaatteissaan kuin malleista stailattuina ja puettuina. maailma on täynnä kauniita ihmisiä <3

blandad. kirjoitti...

Kiitti, pitääpä tsekata!