11.11.2009

3 teepurkkia, 2 laukkua, 1 ontuva otsikko

Kirpparishopautuksia:

Teepurkkikokoelma kasvoi kolmella. Hinnat 1-1,50€/kpl.

Mummolaukku nro. 1 eurolla. Tekomatskua, hihna on vissiin ihan nahkaa. Laukkujahan on jo entuudestaan, mutta tämä oli hyvää "välikokoa". Ei pieni, muttei isokaan. Mahtuu kirja, iso lompakko, avainnippu ja puhelin.Mummolaukku nro. 2 kustansi 3€. Jätin tämän jo kertaalleen hyllyyn, mutta palasin takaisin, koska tämä veti niin kovasti puoleensa. Yhtä aikaa ruma ja hieno. Tämä oli myös kätevää välikokoa, myytäisiin ehkä kategoriassa "shopperbag" (for grannies). Ai niin, merkkiä "Jaguar" :DJa mitä ihanuuksia jäi vielä ostamatta! Miltäs kuulostaa hyväkuntoiset mintunvihreät fiftarikorkkarit??? Niiden ainoa vika oli liian pieni koko.

3 kommenttia:

tuitui kirjoitti...

mä keräilen kahvipurkkeja. wanhoja ja peltisiä, mieluiten kotimaisia. tai ihan mitä tahansa pyöreän mallisia värikkäitä purkkeja. just on huuto.netistä matkalla yksi aarikan keltavalkoraidallinen ja vakavassa harkinnassa fazerin kukkopurkki josta saisi pulittaa yli 20 euroa. mutku mä haluun, ja se on niin hieno!

nooruska kirjoitti...

Siis mistä sä noita ihania purkkeja löydät? Pestaan sut kohta mun personal purkkishopperiksi ;-).

Edellisestä postauksesta sen verran, että tuo työn haku on niin kamalaa saati sitten työkkärissä käynti. Onneksi oli edes kiva virkailija. Tsemppiä.

blandad. kirjoitti...

tuitui: Se Fazerin kukkopurkki on IHANA, mutta en mäkään oo ikinä raaskinu ostaa sellaista... ootan että se tulee vastaan jostain pienellä hinnalla :) Mulla on kans aika hyvä pyöreä purkkikokoelma kaapissa, sain aika paljon "perintönä" kotoa kun läksin maailmalle :)

Nooruska: hyvä tuuri yllättää joskus :) Just mietin kirpparilla kuinka paljon siitä touhusta nautin ja voi kun työkseen ostella kirppiksiltä kaikkea vaikka muille.

Työ ja työkkäriasioissa päivä kerrallaan, ei se muu auta. Mutta kiitos, tsemppausta tarvitaan aina :)