2.11.2009

Feathers

Lauantaina juhlisteltiin kaverin synttäreitä baareilun merkeissä. Viime viikolla tuli askarreltua kovasti ja synttärisankarikin sai osansa innostuksesta sulka/höyhenkoristeisiin:


Sulkakoriste, jonka takana on kiinnitysneula, eli sitä voi käyttää "rintakoruna". Yritin väriskaalalla ja niittitehosteilla päästä vähän maskuliinisempaan lopputulokseen, jääneen miespuolisen synttärisankarin päätettäväksi tykkääkö/käyttääkö vai ei. Tässä tämä näyttää isolta, mutta luonnossa korkeus ehkä 7cm?
Alunperin koko juttu lähti siis liikkeelle siitä, että olen pitkän aikaa halunnut tehdä sulkapääkoristeen itselleni... no hankin tarveaineita ja mietin toteutusta ja lähdin kokeilemaan, mutta homma lähti vähän käsistä :)

Punainen yksilö oli ensimmäinen ja päätyi jo kaverilleni hiuskoristeeksi. Pitää käydä ottamassa parempi kuva tästä, tämä on oikeasti tosi nätti yksilö! Aluksi ajattelin pitää tämän itselläni, mutta luovuin tästä, koska se istui niin kauniisti kaverini päähän!

Turkoosi etsii vielä vähän paikkaansa, tuleeko siitäkin tukkajuttu vai rintakoru?


Omaan käyttööni tein kookkaan pääkoristeen, mustia sulkia ja höyheniä, mustia helmiä, paljetteja ja punaisia "huurreomenoita". Täydellistä pantaa en löytänyt, mutta käytännössä tuokin toimi todella hyvin.
Tämä on mielestäni aivan käsittämättömän I-H-A-N-A! Enkä suostu kuuntelemaan mitään vastaväitteitä, koska rakastan tätä kuitenkin syvästi.

Näiden lisäksi on tekeillä vielä lisää samantyyppisiä sulkajuttuja. Olen miettinyt, että pitäisikö näitä tehdä enemmän ja myydä...? Toisaalta sulkakoristeita on nyt jonkun verran myynnissä vähän siellä sun täällä, mutta näiden tekeminen on ollut vain niin käsittämättömän hauskaa, että harrastepohjalta voisin jatkaa askartelua. Muutenkin olen jo jonkun aikaa askarrellut vähän sitä sun tätä ajatellen, että osallistuisin johonkin myyjäisiin joskus... tai toki jonkunlaisen blogikaupankin voisi laittaa. En vain tiedä ovatko askarrukseni erityisen kiinnostavia ja toisaalta oma itsekritiikki ja rima on ihan tajuttoman korkealla. Nykyään kaupitellaan kaikenlaista kuraakin "hienona käsityönä" (mikä pahempaa, DESIGNINA!) ja vielä kalliilla hinnalla, joka ärsyttää itseäni ihan hirveästi ja olen siitä avautunut täällä blogissakin.
Kässyily on itselleni kuitenkin todella terapeuttista ja pieni lisäansio ei olisi ollenkaan pahitteeksi, vaikka se ei olekaan päätavoite. No, pitää miettiä asiaa vielä. Ja toki mielipiteitä ja vinkkejä otetaan vastaan.
p.s Niin, kätevintähän olisi ollut kuvailla näitä käyttötilanteessa, jolloin saisi paremman kuvan koosta ja muodosta... oh well ;)

3 kommenttia:

tuitui kirjoitti...

oijoi kuinka hienoja! haluan tuon turkoosin! olisinpa käsistäni yhtä kätevä, tai edes yhtä innokas tekemään kaikkea.

nooruska kirjoitti...

Tuo viiminen on aivan ihana! Voihan sitä kokeilla vaikka blogin kautta myydä...?

Eveliina kirjoitti...

Jep, jouluomenien tilaamista voisin kyllä harkita minäkin vaikka muuten mulle ei oikein ole kolahtanut nää sulkajutut (tai sitten niitä on vaan liikaa joka puolella) :D