15.11.2009

Monki calling

Ensi kuussa Tukholmaan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Energiataso on kyllä niin alhaalla, että ajatus edes pienimuotoisesta maisemanvaihdosta tekee hyvää. Varsinkin kun reissu sijoittuu juuri joulua edeltäville päiville :)
Jeij!

Pienet Monki-fiilistelyt:


On muuten ihan törkeää tuuria, että edestakainen matka Tukholmaan kustantaa 10€! Ei juuri mitään! Can't wait!
P.S Haluan tuon huivin. www.monkiworld.com/se

3 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Ja mä haluan tuon tupsutakin! Tukholmassa on kuitenkin suurkaupungin tuntua ;-). Ja vaihtelu virkistää. Aina.

maissi kirjoitti...

Mie oon pari kertaa käyny Monkin myymälässä (Luleåssa) ja kummallakin kerralla pettynyt. Ainoa ostos on se THE trikoominihame ja niitä on nykyisin muuallakin. Vaatteet on outoja, osassa tuotteissa laatuun nähden mielenkiintoiset hinnat ja muutenkin blaah.

Tavaroiden ulkopuolelta myymäläsisustus on hauska ja erikoinen (ainakin siinä myymälässä), mutta musiikki pauhaa ihan liian kovalla. Joka tosin on turhankin yleistä nykyään...

blandad. kirjoitti...

Nooruska: niin ja miksei Helsingissä ole sitä??? Helsingin suurkaupunkifiilarit loppu aika pian sen jälkeen kun muutti tänne.. :( Mut kiva paikkahan tämäkin.

maissi: kävin lähes vuosi sitten Monkissa Tukholmassa ja tykkäsin kanssa kovasti myymäläsisustuksesta ja konseptista. On totta, että monessa hinta-laatusuhde ei oo niin kohdallaan, mutta siellä oli kuitenkin useampikin sellanen ihanan outo-vaate, jonka olisin tosi mieluusti kotiuttanut:)ja ehkä omat fiilistelyt johtuu siitä, että sieltä saattaa saada vähän jotain spessumpaa, mutta kuitenkin sellaisella hinnalla johon itsellä on varaa.

Musiikin pauhaaminen on niin totta, suomalaiset tykkää hiljaisemmasta :)