27.11.2009

Watch me on your video phone

Beyonce feat. Lady GaGa. On tosi vaikeaa päättää, pidänkö tästä laulusta vai en, mutta video on hypnoottinen. Siinä on jotain oudon kiinnostavaa, kirkkaita värejä ja jänniä yksityiskohtia. Ja Lady Beyonce kuumaakin kuumempi, en ikimaailmassa haluaisi tanssia hänen vierellään. Video saa minut haluamaan superlyhyttä otsatukkaa ja joudun koko ajan muistuttamaan itselleni "been there done that, se ei sovi sulle, ei sovi!" Ei se lyhyt otsis tee musta Beyoncen näköistä, ei ei... vai entä jos sittenkin...?
No ei tee...?

1 kommentti:

tuitui kirjoitti...

oon musavideoHULLU. jos jossain pyörii mtv niin on ihan turha kuvitella että voisin keskittyä johonkin muuhun kuin siihen. ja beyonce on kuu-ma, noista muuvsseista ny ei tarvi puhuakaan, taisin tehä sen omassa blogissa jo vähän aikaa sitten ku katselin soldierin videota. koppais olla itekin megatähti niin sais treenata kaikkia tommosia vatkaustansseja ja sit kaikki kattois niitä videoilta ja diggailis :D

toi gagan ja beyoncen yhteistyö oliki pieni yllätys. oisin jotenkin kuvitellu että gagaa ei paljo minkää ärränpeenaaman kanssa huvittais duunia tehdä, mutta olin väärässä.