16.12.2009

I'm counting the days

Tajusin tässä, että Tukholman pikavisiittiin on enää neljä kokonaista päivää! Wohoo! Se onkin ensimmäinen ja viimeinen ulkomaanreissu tälle vuodelle :D ! En ole tehnyt erikoisempia suunnitelmia, en edes sen kummemmin mihin kauppoihin haluan mennä, turha asettaa liikaa paineita yhtä lyhytkestoista reissua ajatellen. Topshopissa voisin kuitenkin käydä. Marsuneule lähtee vakavaan harkintaan! Tykkäisin myös kovasti mustasta simppelistä nahkalaukusta, kimaltavasta myssystä ja hapsureunaisesta neulehuivista.Laivalta ajattelin tuoda ainakin Tobleronea, mutta myös hajuvesi voisi olla mahdollinen hankinta. Tämän hetken suosikkiehdokas olisi Viktor & Rolfin Eau Mega, mutta se voi olla tosin aika tyyris... we'll see. Huippua tässä on, että ensin pääsee reissuun ja sitten onkin jo joulu! Kivaa, ei millään malttaisi odottaa!
kuva google

5 kommenttia:

W kirjoitti...

Eau Mega on niin paras! Onkohan Tukholmassa yhtä helvetillinen jouluostosryysis kuin täälläkin O_o

blandad. kirjoitti...

Niin on, Flowerbomb on kestorakkaus, mutta eau mega veti kyllä vielä senkin ohi! Luulenpa, että ostoryysistä on sielläkin, joten ajattelin että ei kannata niin kovasti suunnitella missä kaikkialla käy. Ja tavaraahan saa Suomestakin, pääasia on fiilistely! Wohoo!

tuitui kirjoitti...

mä en oo koskaan ollut tukholmassa (tää on melko varma piste jos pelataan sitä peliä et mä en oo koskaan), mut toi topshop houkuttelis täysii. ei täs paljoa lämmitä se oma riikan visiitti jouluna: siellähän on aattona kaikki kaupat kii! :(

nooruska kirjoitti...

Ihanaa Tukholmaan! Toi marsu-paita on aivan loistava. Muista weekdayn ja monkin alerekit, niistä löytyy ihanuuksia älyttömällä alennuksella. Ja tuo pipo on ihku ;-).

blandad. kirjoitti...

tuitui: mä kävin ekaa kertaa vasta vuosi sitten, mikä harmillista, koska kaupunkihan on ihana! Jos et pääse riikassa shopautteleen, niin nauti tunnelmasta! Kukas se tässä sanoikaan, että Riika on baltian pikku-Pariisi? Not bad :D

nooruska:ah, kiitos muistutuksesta :) Monkiin koitan myös päästä. Topshop, Monki, Urban Outfitters, noi olis ne must see, mut katotaan mihin nenä näyttää!