8.12.2009

In pain, in agony, afterwards lightness and energy

Isäni soitteli taannoin ja selitti olevansa eräässä halpakaupassa ja kysyi haluanko nyt sellaisen piikkimaton. Niistä oli puhetta vieraillessani porukoilla isänpäivän tienoilla. Viime perjantaina sain sitten maton viimein postitse.


Täytyy sanoa, että odotukseni täyttyivät, matto on niin jännä kokemus kuin ajattelinkin sen olevan. Aluksi testaisin mattoa makaamalla sen päällä 5min. ja päälläni oli ohut olkaintoppi. Myös väsyneet jalat piristyivät kuin seisoin sukkasillani maton päällä. Nyt olen makoillut ihan paljaalla selällä maton päälle 20min. ja vaikka se aluksi tuskaiselta ja epämiellyttävältä tuntuukin, on lopputulos kevyt ja miellyttävä. Ainakin veri kiertää paremmin. Suosittelen ensimmäisten kokeilujen jälkeen kevyttä venyttelyä esim. niskoille, sillä huomasin että omat niskat ehkä vähän jumahtivat ensimmäisen kokeilun jälkeen. Varmaan jokainen löytää oman käyttötapansa parhaiten kokeilemalla mattoa itse.

Sanoisin, että matto-ostoksilla kannattaa valita sellainen matto, jonka piikit tuntuvat oikeasti käsin kosketellessa teräviltä. Kaverini osti myös halpaversion, jonka piikit eivät tunnu kovinkaan tehokkailta, koska ne eivät pistä tarpeeksi. Joten kannattaa olla tarkkana. Oma mattoni on merkiltään "akupunktiomatto" ja hintaa oli alle 20€. Matto taitaa olla tämänhetken hittituote ja varmaan moni löytää tällaisen joululahjapaketistaan.

2 kommenttia:

W kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä noiden piikkien suhteen! Itse ajattelin yllättää joogasta innostuneen äitini tuollaisella jouluna :)

blandad. kirjoitti...

Tsekkasin uudestaan sen kaverini maton ja kyllä ne piikit aika pistäviltä siinäkin tuntuu, luulisin silti että mitä pistävämmät sen paremmat?!?!