21.12.2009

Jacket, bag and shoes, pretty good stuff I say

Tulin pikaisesti moikkaamaan, pitäisi ehtiä käydä asioilla ennen kuin suuntaan kohti terminaalia. Tukholmanristeily, jeij! Jännittävää. Kissat ovat nyt siis hoidossa porukoilla ja itse tulin takaisin Helsinkiin tänä aamuna. Kirppistelemään oli pakko päästä lauantaina ja teinkin hyviä löytöjä.


Musta-vihreä kukonaskeltakki maksoi vain euron. Laatu on kehno, keinokuitua enemmän kuin villaa, mutta siinä on hyvä, ohut tikkivuori. Se oli hirveässä kunnossa, aivan todella likainen... heitin takin kylmästi pesukoneeseen, jonka jälkeen se kävi vielä ulkona pakkasessa ja kuumassa saunassa. Takki on kyllä aika nukkaantunut, mutta vielä ehjä ja malli on väljän a-linjainen, joten ajattelin että tässä voisi olla mukava arkitakki.
Löysin harmaan, kätevän kokoisen "reissukassin" 3€:lla. Se muistuttaa malliltaan taannoin kaverilleni löytämää laukkua. Pientä kulumaa on, mutta laukku on ehjä ja vetskat toimii. Olin innoissani tästä, koska minulla ei ole mitään weekenderbägiä ja tämä kelpaa mainiosti tarkoitukseen.


Kolmas hyvä löytö oli vanhat, mutta hyväkuntoiset kotimaiset nahkasaappaat 4€:lla. Nämä ovat kokoa liian isot, mutta koska olin pettynyt jo niin monta kertaa bongatessani kirbellä toinen toistaan hauskempia kenkäpareja, jotka eivät mahtuneet, ajattelin että annan näille mahdollisuuden. Kengät ovat ehjät, pohjat priimakunnossa ja sisällä lämmin vuori, hyvää kotimaista tekoa nääs :) Kuva vääristää hieman, väri on kyllä tasaisen tummanruskea koko kengän pinnalla.

Sellaisia löytöjä tällä kertaa, nyt pitää taas kiitää. Ajastin joitain kuvapostauksia, jos kuvat eivät näy niin vika on sitten TinyPicissä.

5 kommenttia:

tuitui kirjoitti...

hyvää reissua! me lähdetään ylihuomenna ja sopivasti oonki tulossa kipeeksi. niiiin perus :D

blandad. kirjoitti...

Kiitos samoin! Koita parannella!

Eveliina kirjoitti...

mainio kassi, taisit pakata mukaan.

http://anotherfabday.blogspot.com

nooruska kirjoitti...

Hyvää reissua ja hienoja löytöjä!

blandad. kirjoitti...

Prefecta: Kyllä, kassi oli messissä ja osoittautui nappiosumaksi!

Nooruska: Tack tack, oli hyvä reissu!