31.12.2009

Kaksituhattayhdeksän

Olen hieman kateellisena lukenut monen monista blogeista hehkutusta siitä, kuinka mahtava vuosi 2009 on ollut. Minun 2009 oli ehkäpä tähän astisen elämäni vaikein vuosi. Henkisesti. Monet itkut tuli itkettyä ja monista vaikeista jutuista läpi kahlattua. Ehkäpä siksi 2009 on ollut myös opettavaisin vuosi monessa suhteessa. Koen kasvaneeni ihmisenä, niin kornilta kuin se kuulostaakin ja luulen myös oppineeni paljon tärkeitä asioita itsestäni ja elämästä yleensä.

Odotan tulevaa uutta vuotta uteliaisuudella. Ehkä siitä tulee vielä vaikeampi vuosi kuin tästä, ehkä paras vuosi ikinä. Ehkä vuoden päästä kaikki on ihan toisin tai sitten juuri mikään ei ole muuttunut.

Vaikka tämä bloggailu tuntuu välillä totaalisen turhalta, on kuitenkin mahtavaa selata läpi omia arkistoja, kerrata kivoja tapahtumia, hyviä kirppislöytöjä, katsoa läpi edelleen inspiroivia fiiliskuvia ja palata hetkeksi niihin pahimpiin angstihetkiin. Blogipostausten myötä voi palata tiettyyn päivään ja siihen tiettyyn tunnelmaan, joka ehkä isommassa mittakaavassa on merkityksetön, mutta pienenä yksittäisenä juttuna täysin ainutlaatuinen.

Vuonna 2009 en seurustellut, otin tatuoinnin, kävin Porin Jazzeilla, mummoni täytti kunnioitettavat 100 vuotta, olin Madonnan konsertissa, näin monta hyvää elokuvaa, mökkeilin Lapissa ja Asikkalassa, prosessoin paljon itseäni ja elämää, luin enemmän kirjoja kuin vuosiin, vietin paljon aikaa yksin, hain yliopistoon, lähetin työhakemuksia enemmän kuin koskaan silti saamatta yhtäkään paikkaa, join paljon kahvia, olin leikkauksessa, sain uuden koirakaverin veljeni koirasta, juhlin railakkaasti 28-vuotissynttäreitäni ja totesin, että on hienoa olla lapsenmielinen aikuinen nainen, katsoin viimeinkin kokonaan Amélien, vietin ihania hetkiä ystävieni seurassa, kävin Tukholmassa, lauloin Singstaria, järjestin kaverini polttareita, vedin muutamat järkyttävät kännit, tein valtavasti hienoja kirppislöytöjä... paljon hyviä, hienoja juttuja ja paljon niitä, joista en ole yhtään ylpeä. Mutta kaikenkaikkiaan tapahtumarikas vuosi tämäkin.

Siispä oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Katsotaan, mitä se tuo tullessaan :)

3 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Minullekin 2009 oli tuskainen vuosi. Uskon vakaasti että 2010 on huikea. ;)

tuitui kirjoitti...

bloggailussa just kivointa on se kun niihin menneiden vuosien merkintöihin voi palata. ite oon kirjoittanut ööööö jotain neljä vuotta blogia ja vanhimpia tekstejä lukiessa ne tuntuvat ihan vieraan ihmisen kirjoittamilta. edistystä siis tapahtuu! :D

ihan parasta uutta vuotta sulle <3

blandad. kirjoitti...

SuPi: Toivotaan niin, 2010 olkoon huikea vuosi :)

tuitui: jep, vanhoja tekstejä joskus oikein hävettää lukea, mutta on kiva että nekin ovat tallella :) Eteenpäin mennään :)

Parasta uutta vuotta ihan kaikille!