1.12.2009

Sonia, I'm waiting!

Käsi ylös kuka on taas pari viime yötä nukkunut huonosti, kärsii pienoisesta unettomuudesta ja nukahtamisvaikeuksista? C'est moi! Ja mitä samainen taukki tekee, ottaa pienet päikkärit alkuillasta ja juo sen päälle vielä kahvia!!! Jee jee! (sama tyyppi söi muuten niin suolaista ruokaa, että joutuu tankkaamaan vettä ja luultavasti herää joka tapauksessa kesken unien, sitten jos ja kun niistä saa kiinni)

No joo, ihan kohtuumielenkiintoinen päivä takana. Ajattelin joutessani tulla tänne vouhkaamaan Hennesin ja Sonia Rykielin yhteistyömallistosta, joka on saatavilla 5.12. alkaen. Livenäytöstä suoraan Pariisista voi seurata henkkiksen nettisivujen kautta ensi yönä. Oon aika innoissani tästä yhteistyömallistosta, oon jo maininnutkin asiasta ainakin kertaalleen. Erityisen ihastunut olen näihin vanhanaikaisen oloisiin mummohenkisiin alusvaatteisiin. Jossain muotilehdissä oli lähikuvia ja pidän pidän pidän!


Oon myös aika innoissani noista päähinehommeleista, mutta niitä tuskin tulee myyntiin. Mutta ovatpahan hienoja, aijjaijj! (JOS noita tulis myyntiin, en todellakaan saisi unta... haluan!)

En tiedä tykkäänkö noista ruusutisseistä...

Eipä kyllä jaksais oottaa, että näkee lisää mitä tuleman pitää :) :) :) En tiedä, että tuleeko näistäkään mitään hankittua, mutta ihastella aina jaksaa.

4 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Noi on ihania. Riittäköhän niitä kaupoissa vai onkohan ryntäys ja tyhjennys edessä?

blandad. kirjoitti...

nii-in. mä aattelin katella nettikaupan kautta... we'll see...

W kirjoitti...

Kivasti tulee edellisenä päivänä veronpalautukset muuten! :D Toi raita-yökkäri olisi kyllä aika kiva...mutta ihanko kuitenkaan ihmisrynnäkköön menemisen arvoinen. Hmh.

blandad. kirjoitti...

Joo en mä kyllä aatellu mihinkään ryntäillä... kyseessä kuitenkin vaan materia. ja lisää rykieliä tulee keväällä.