1.12.2009

Z for Zebra

Vielä about 1,5h siihen goddammit Sonia Rykiel+H&M -liveshow'n. Ja koska olin päättänyt katsoa sen, niin on myös ihan käsittämätöntä että NYT SITTEN KYLLÄ VÄSYTTÄÄ! Pari viimeistä yötä keploteltu sen unen saamisen kanssa ja nyt kyllä sitten nukuttaa jo kympin jälkeen. Osasyynä varmaan superteholenkkeily, lämmin suihku, pyjamassa hengailu ja anti-stress-teen nauttiminen.

Huutelin viime viikolla kadonneitten inspisten perään ja siitä oli kyllä ihan apua. Tänään sain muutamia kuningasluokan visioita, joita lähdin sitten toteuttamaan. Mutta niistä ei tällä kertaa, vaan ajattelin esitellä uutukaisen zebrabägin.

Kangas on oikeastaan huonekalukangasta ja suhteellisen laadukasta karvajäljitelmää. Ostin kyseisen palan joskus syksyllä Fidalta ja tuolloin olin jo innoissani leikannut kankaasta laukkupalat. Sitten se vähän niin kuin jäi... tänään kasasin homman tunnissa. Koska tässä oli nyt enemmän kyseessä "tekemisen ilo", muutkin matskut piti löytyä kotoa. Iskin siihen sitten sähkösinisen metallivetskan (tarpeeksi pitkä) ja vuoritin 2-puolisella tikkikankaalla, josta minulla on päiväpeitto. Täytyy sanoa, että kätevä ratkaisu, kassi sai näin vahvuutta ja tukea.Jep, että semmonen sitten tällä kertaa. Taas kun teki itte niin tuli hyvä, pidän!


Loppuun tämän hetken jumitusbiisi:


2 kommenttia:

Eveliina kirjoitti...

Onkin kyllä erittäin tykättävä kassi!

blandad. kirjoitti...

tänään heti käytössä ja toimii!