12.1.2010

Come home

Nyt kun koko ajan mennään kuitenkin kevättä kohti, tekee mieli alkaa uudistaa kotia sen mukaan. Ensin voisin tosin poistaa viimeisetkin joulukoristeet :)


Tukholmassa kävin H&M Home -konseptimyymälässä. Voiko niin sanoa...? No sielläpä nyt kuitenkin ja se olikin uudenlainen kokemus: avarassa tilassa oli esillä myynnissä olevia tuotteita ja niitä sai sitten kierrellä ja ihmetellä. Heti sisäänkäynnin yhteydessä oli tarjolla magneettitauluja, johon sitten kerättiin halutusta tuotteesta pieni kuvallinen magneetti. Tuotteiden viereltä löytyi siis näitä pieniä magneettikylttejä, ja lisäksi parilla seinällä oli organisoidusti pienillä magneettilistoilla lisää niitä tuotemagneetteja. Kaikkia tuotteita ei siis löytynyt välttämättä esiltä ollenkaan. Sen magneettitaulun kanssa sitten mentiin tiskille/kassalle, josta sitten tuotteet toimitettiin. Jäi hieman epäselväksi, mutta oletan että joko ne haettiin jostain varastosta tai toimitettiin asiakkaalle muulla tavoin. Kuulostaa ehkä monimutkaiselta ja siltä se aluksi vaikuttikin, kesti hetken aikaa käsittää mikä se meininki on, varsinkaan kun osaan vain auttavasti ruotsia... mutta joo. Hyvä fiilis siitä myymälästä jäi, kannattaa käydä itse kurkkimassa jos Tukholmaan suunnistaa, kyseinen liike löytyi yhden perushennesin yläkerrasta Drottninggatanilta.


Henkan kotia on täällä fiilistelty aiemminkin ja fiilistellään yhä. Henkan kotona on jotenkin fressiä ja konstailematonta. Jos olisin nyt jotenkin rikkaampi ja tarvitsisin materiaa, tykkäisin kovasti ristipistoruusu-aiheisesta suihkuverhosta, pantterilakanoista ja american diner-henkisistä keittiöpyyhkeistä. Jos olisi tarve laittaa omaa kotia ja keittiötä, niin tykkäisin sellaisesta hienovaraisesta kahvila/diner-henkisyydestä. Don't know why.


Menetin melkein yöuneni, kun bongasin kyseisen orientaalihenkisen sermin Ellokselta. Hintaa n.160€ ja harkitsin jo vakavasti kotiuttavani mustan yksilön. Se huusi hallelujaa ja nimeäni vuorotellen. Onneksi kamerani hajosi, joten ei tarvitse miettiä enää - kumpaa tarvitsen enemmän, kameraa vai sermiä? :( Mutta ihana se silti on.

Ellos houkutteli myös kuvan lakanoilla, jotka ehkä-ehkä-ehkä kotiutan. Jostain syystä tykkään ihan älyttömästi lakanoista ja jossain vaiheessa ostin niitä monet vuodessa. Sitten tajusin, että voisi olla ihan aiheellista käyttää niitä, eikä ostaa vain lisää.

kuvat H&M Home ja Ellos


1 kommentti:

W kirjoitti...

Ei juma, toi Henkka Homen konsepti kuulostaa aivan upealta! Pakko päästä.