11.1.2010

Designer's block

Äh! Olen kehittänyt itselleni ihan käsittämättömän turhan ongelman: en vain kerta kaikkiaan osaa päättää, millaisen mekon haluaisin sinne kaverini häihin. Haluan, että mekko on ihana ja mukava. Kaasontehtävissä pitää kuitenkin olla hetkittäin hieman esillä ja päivästä tulee pitkä.
Jahkati jahkati jaa.

Minä en toimi, minä jahkailen.
Olen selannut vanhoja kaavamallipiirroksia läpi siinä toivossa, että saisin  kuningasidean.
En ole saanut.
Mikää ei varsinaisesti nappaa eikä minulla ole mitään suurta visiota, millaisen outfitin haluaisin. Helma saisi olla leveä ja hanskat olisi kiva laittaa. Ajattelin hyödyntää jo omistamiani kenkiä. 
Seuraava askel on mennä kangaskauppaan, heittää kehiin entten-tentten ja ostaa summamutikassa määrä X kangasta/kankaita X ja TOIMIA.


Kaavamallipiirrokset ovat muuten oivallinen apu, jos haikailee jonkun tietyn aikakauden mekkoa. Piirrokset ovat suhteellisen selkeitä ja yleensä tyyliteltyjä, joten esimerkiksi mittasuhteet ja niiden sopivuuden näkee heti. Koulussa kaavoitustunneilla teimme yleensä niin, että kaavoitettava malli analysoitiin kuvan perusteella. Joten kaavoituskaan ei ole varsinainen ongelma, vaan se kokonaisuus.


kuvat täältä ja täältä.

Ei kommentteja: