16.1.2010

The half is sometimes prettier than the whole

Ensinnäkin, mikä ihme blogilistaa vaivaa?!?!? Ei toimi ei, ei minulla eikä vissiin muillakaan. HALOO, webmaster, ole ystävällinen ja TEE ASIALLE JOTAIN!

Asiaan.
Just my luck, mutta kun kävin kuvailemassa huurrepuita, niin seuraavana aamuna ne olivat kadonneet. No, onneksi ehdin saada edes muutamia kuvia. Uuden kameran kanssa pitää vielä vähän tutustua, tähän mennessä olen käyttänyt vain automaattitoimintoja, jotka on ihan jees, mutta toki olisi hyvä hallita asetuksia paremmin.


Meidän talon takapihalta avautuu ihana näkymä, tuon yhden talon "puolisiluetti" on ihan lempparinäkymiä jota voisin tuijottaa aina... mutta olen kyllä ihan tyytyväinen, että omat ikkunat ovat kadulle (jännempää ja enemmän kytättävää...)


Torkkelinmäellä oli huikeasti lunta!

Ja sitten ne kirpputorilta löydetyt kengät, joita en osannut kuvata hienosti... ehh. Mutta siis Biancon ehkä kerran tai pari käytetyt mustat kengät pienellä korolla ja jalkapöydän ylittävällä remmillä. Korkoa on minimaalisti, mutta vähän kuitenkin. Malli on tosi perus ja siksi hyvä. Villi veikkaus, että olisivat ainakin päältä nahkaa, ainakin tuntuvat ja tuoksuvat nahalta.
Hintaa oli 5€, joka ei tässä tapauksessa tuntunut paljolta, kun kenkien kunto oli niin loistava. Ajattelin viettää näissä kaverini häitä viikon kuluttua, mikäli saan ajettua kengät hieman sisään... ja sen mekon tehtyä :)

p.s Nevermind turkoosit sukat ja ruttuiset lahkeet, eiks joo ;)

Ei kommentteja: