24.1.2010

It's a nice day for a white wedding, it's a nice day to start again

Eilen vietettiin siis lapsuudenystävän häitä. Sää oli huikaisevan kaunis ja morsian vielä kauniimpi.
Oli ihana tapa aloittaa juhlapäivä menemällä kampaajalle ja meikattavaksi Pointiin. Ensinnäkin kokemus oli superrentouttava, mutta parasta oli saada kampaus ja meikki joka pysyi koko päivän. Tuli fiilis, että voi kunpa näin voisi tehdä paljon useammin.


Muutenkin kaikki sujui hienosti ja kaasoilustakin selvittiin kunnialla. Juhlat olivat ihanat ja tunnelmalliset. Häälahjaksi hommasimme porukalla dragartisti Jukka K.:n, jonka esitys oli ihan superhauska, hääpari ja vieraat nauroivat sydämensä pohjasta.  Elämyslahja on muutenkin varteenottettava vaihtoehto pitkään yhdessäolleelle parille, joilla on jo kaikkea, vaikka täytyy kyllä myöntää että tällä kertaa saimme hieman alennusta esiintyjästä hyvien suhteiden vuoksi.

En ollut 100% tyytyväinen omaan asuvalintaani... mutta mekko oli tarpeeksi juhlava ja kaikessa tylsyydessään turvallinen valinta. Asukokonaisuus oli kuitenkin hyvin omannäköiseni, joten sinällänsä ihan onnistuneen puolella.


Musta mekko on materiaaliltaan paksua strechsatiinia, kiilto mattainen, mutta väri taittoi hauskasti ruskeanviolettiin. Punainen rusettivyö oli todella outoa matskua, jota kaappasin ison palan alelaarista 2€:lla. Pintastruktuuriltaan se muistuttaa dupionsilkkiä, mutta on varmasti keinokuituinen. Alle hyvin kevyt ja kapea tyllihame, jossa oli vain 4 kerrosta tylliä, mutta nosti helmaa kuitenkin hieman. Mekossa on prinsessaleikkaus ja hihat ovat kimonomalliset. Pääntie oli hieman kulmikas. Helma on leveydeltään puolikello. Todella nopea ja helppo mekko toteuttaa kiireessä, mutta kuitenkin monikäyttöinen. Onneksi morsiamen siskolle tehty mekko onnistui mielestäni todella hyvin :)


Koruina yläkuvassa näkyvä paksu helminauha ja helmikorvikset. Asusteetkin olivat mustat, lyhyet satiinihanskat, kirpputorilta löytyneet kengät ja Sokoksen alesta musta pitsipäälysteinen clutchbag. Tukkaan ja meikkiin saatiin myös toivomani fiftarivivahteet. Kaasoilla oli myös kauniit ranteisiin laitettavat kukkalaitteet, joista ei tosin tainnut tulla yhtään kuvaa...

Onnistuneiden juhlien jälkeen mieli on tietysti hyvä, mutta myös hieman haikea. Monesti sunnuntaisin muutenkin ahdistaa, mutta nyt jotenkin erityisesti. Takana on monta häihin liittynyttä proggista, polttareista häävalmisteluihin ja mekkohommiin, joten olo on myös hieman tyhjä. Kaverini kysyi eilen kuulumisiani ja mitä suunnitelmia minulla on tulevalle keväälle. Sanoin, että en tiedä. Toisaalta nyt on taas hyvä aloittaa uusia juttuja... mitä ne nyt sitten ovatkaan.

3 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Aivan ihana mekko! Tuo vyö oli kuin piste i:n päälle. Häät kuulostivat ihan mahtavilta.

W kirjoitti...

Komppaan Nooruskaa, ja pointsit hienosta otsikosta! :D

blandad. kirjoitti...

Nooruska: Hyvä perusmekko, josta sain kyllä ihan paikanpäälläkin kehujaki, mutta omat tavoitteet on aina vähän korkeammalla.. heh. Häät oli kyllä aivan ihanat ja hyvät bileet kaikenlisäksi. More this!

W: Hehhee, otsikoiden kanssa on parasta käyttää kliseegalleriaa eli biisinsanoja :D