5.1.2010

One partly made, one still to go


Ensimmäinen mekkoproggis tälle vuodelle. Kaverini häät lähestyvät huimaa vauhtia ja teen tilaisuuteen kaksi mekkoa: toisen morsiamen sisarelle, toisen itselleni. Priorisoin siskonmekon ensimmäiseksi. Alan olla kohta huippuhyvä olkaimettomien ja kellohelmaisten mekkojen tekijä, mutta minkäs sille mahtaa, että niin moni haluaa juuri tämän tyyppisen mekon juhlamekoksi. Mekkokangas on vihreää satiinia ja sen päälle olisi tarkoitus saada aseteltua jotenkin kauniisti mustaa pitsiä. Ja se tapa ei ole se, mikä näkyy kuvassa.


Kuva on hirveää suttua, mutta jouduin antamaan sille fotarikäsittelyn, jotta sain kankaiden eroja edes hieman näkyviin. Sen siitä saa, kun ottaa hätsynpikaa jonkun kuvanretaleen ja sitten vielä keksii iskeä sen tänne blogiin niinku-nyt-just-heti.

Oma mekkoni on edelleen vielä ajatustasolla. Olin ajatellut, että teen mekon (mitä se sitten mahtaa ollakaan) samaa laatua olevasta satiinista, tosin tummansinisenä, mutta nyt näyttää siltä, että mekosta tulisi todella "raskas", joten koitan keksiä jotain muuta.
Saa nähdä mitä näistä nyt sitten tulee...

Ei kommentteja: