15.1.2010

Se päivä oli iloinen, vaan nyt se on jo eilinen

Tänään olikin ihan hyvä päivä, vaikka aamu lupaili päinvastaista...

... heräsin puhelinsoittoon noin 30 min ennen herätyskellon soimista ja kuulin erään superärsyttävän jutun,
... puhelun jälkeen luulin, että voin silti nukkua vielä hetken, mutta
... Ninni tuli maumaumamaukumaan korvan viereen, jonka jälkeen hyppäsin päälleni ja alkoi talloa tassuillaan
... ja kaiken tämän epämukavuuden lisäksi sain viestin exältä "mitä kuuluu, kivaa päivää".

Siinä vaiheessa oli todella kaukana, että päivästä tulee KIVA. Rauhotuin siinä sitten pikku hiljaa ja olin ihan tyytyväinen, että tulipahan noustua ajoissa. Aamutoimien jälkeen suuntasin Itikseen. Ostin maanantaina mekkokangasta Kaisaniemen Eurokankaasta, mutta sitä ei ollut tarpeeksi alunperinkään vaan sain "loppupakan". No, koska kyseinen kangas on aika peruskauraa ja väri myös, suuntasin Itiksen Eurokankaaseen oletusarvona, että saan sieltä sitä lisää.

Juu ei.

Pitkälliset jossittelun ja jahkailun ja epätoivon ja nousevan kiukun jälkeen valitsin korvaavaa kangasta ja menin pakan kanssa palvelupisteelle odottamaan... siinäpä sitten odottelin, ensin itsekseni ja sitten edellisen asiakkaan kankaiden leikkuuta. Oikeasti valehtelematta ainakin 15 min. Tässä vaiheessa aloin olla todella täynnä kiukkua ja mietin, että jätänkö kankaan siihen ja lähden menemään. Lopulta myyjä alkoi leikata kangastani, mutta --- huomasi ystävällisesti asiakseen, että kun liikkeeseen tuli uusia asiakkaita, huikata toisen myyjän HEILLE paikalle--- AAARRGGHHH. Tapoihini ei kuulu kiukutella myyjille, nielin kiukkua ja vääryyskohtaloa ja kiitin kankaasta ja painuin tiskille.

Kiertelin kaupoissa ja onneksi sain piristävän viestin, että postissa odottaa paketti! Eikun metrolla Hakikseen ja postiin. Paketista paljastui uusi kamera, jeeeeee! Kävin hieman testailemassa kameraa ja samalla reissulla poikkesin kirpputorilla, josta tein mielestäni hyvän löydön. Sitten taas himaan, ompelin hieman ja myöhemmin vielä sovittelin "siskonmekkoa". Homma on ihan hyvällä mallilla, mutta työtä on vielä...

Jep, että sellainen päivä lyhykäisyydessään :) vaikka uusi kammera onkin, niin kuvia en vielä jaksanut latailla koneelle... stay tuned!

1 kommentti:

nooruska kirjoitti...

Jee uusi kamera! Eurokankaassa on välillä niin hidasta palvelua, mutta onneksi ne myyjät tuntee kankaansa todella hyvin!

Lisää mekkokuvia sitten jooko!