25.1.2010

Sometimes even I succeed

Tässäpä nyt siis valmiina se toinen mekko, jonka tein morsiamen siskolle. Oikeastaan luonnossa mekko on paljon tummempi, pitsiosio saa mekon näyttämään mustemmalta, mutta kuvissa salama valaisee mekkoa hieman liikaa. Harmillista, sillä en huomannut kiinnittää asiaan huomiota ottaessani näitä kuvia, etuosan vedostukset näyttävät nyt hirveältä ruttukasalta, vaikka oikeasti menevät nätisti. En saanut käsiteltyä valoisuuksia tyydyttävästi Photoshopissa, joten nyt mennään näillä.


Mekko on siis olkaimeton, kellohelmainen satiinipläjäys, jonka yläosaan on ommeltu mustaa pitsiä, jonka sitten vedostin, laskostin, muotoilin jotta siitä tulisi epäsymmetrinen ja painopiste olisi  oikealla sivulla (eli kuvissa vasemmalla). Tästä syystä pitsiosion helma on leikattu myös epätasaiseksi.

Helma toimi oikein mukavasti ilman minkäänlaista kohottavaa alushamettakin ja muutenkin mekko oli "hyvää tuotantoa" ainakin omasta mielestäni.

1 kommentti:

Madam B.C. kirjoitti...

Mekko näyttää tosi kauniilta, eikä minun mielestä vedostukset näytä ruttukasalta, varsinkin kun aikasemmin julkaistusta kuvasta sai jo käsityksen miten ne oikeasti menevät. Hienoa jälkeä!