3.1.2010

Vuoden ensimmäiset

Se olis sitten uusi vuosi ja vuosikymmen! Ihan mallikkaasti on alkanut vuosi lähtenyt liikkeelle, vaikka aika kevyellä uuden vuoden biletyksellä lähdettiinkin liikkeelle. Vuosi vaihtui kaverini luona kotokulmilla Karhupuistossa kuohuvaa maistellen ja nauttien ihanasta talvipakkasyöstä.

Kamerahan tilttasi sitten neljän kuvan jälkeen, mutta mitäs pienistä :) Uuden vuoden alkutunneilla parennettiin maailmaa, valettiin tinaa ja skumppapullokin poksahti itsestään auki. Kotiin lähdin puoli viiden jälkeen, onneksi oli lyhyt kotimatka.

Vuoden ensimmäiset päivät ovat tarjonneet hieman epätoivottua jännitystä elämään, mutta myös paljon leppoisaa fiilistelyä kotosalla, hyvää musiikkia ja kirppistelyä. Löysin parit hauskat korvikset, tupsuilla ja tikareilla.


Olen nauttinut ihanasta talvesta ja tuhahdellut kavereiden "nyyh nyyh inhottava talvi" - Facebook-statuksille. Olen kesä- ja talvi-ihminen ja kivaa on, jos kummastakin saa nauttia täysillä.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Hetken kesti tunnistaa karhupuisto ;-). Tupsukorvikset on mahtavat ja tänä iltana talvi on todella kaunis.

blandad. kirjoitti...

Puistossa oli meidän pienen seurueen lisäksi parisenkymmentä muuta tyyppiä, joten ihan kaikkia kuvakulmia ei viitsinyt käyttää :) Tupsukorvikset on kyllä hauskat, hyvä löytö ja kaikenlisäksi vielä ihan iskemättömät. Ei tiedä kauanko tätä kauneutta kestää ja koska kaikki sulaa loskamoskaksi, nauttikaamme siis tästä! :)