18.2.2010

Not in need, but good finds indeed

En ollut ajatellut, että tarvitsisin uutta tarjotinta, kun se sittemmin osui vastaan kirpputorilla.Viilupuinen tarjotin on hieman huonossa kunnossa, mutta maksoi helsinkiläisellä kirbellä vain 2€. Pohjassa lukee valmistajana Backman ja made in Finland. Oikeastaan tykästyin koko tarjottimeen siksi, että lapsuudenkodissani on aina ollut vastaavanlainen ja muistan jo lapsena pitäneeni siitä.

En myöskään tarvitsisi yhtään uutta laukkua, mutta kun hyvä yksilö tulee vastaan, en voi vastustaa kiusausta. Tämä yksilö löytyi Roban Uffilta ja kustansi 2€. Siinä on jonkinmoista Mulberry-vibaa, mutta kaikesta huolimatta kätevän kokoinen ja mallinen veska.


Ehkä vaatevalikoimastani on puuttunut vanha hippimekko, mutta nyt puutetta ei enää ole. Somasti kulahtanut intianpuuvillainen mekko löytyi Tampereen Uffilta, 3€:n päivänä. Väriyhdistelmä, koralli-tummanvihreä (kuva vetää turkoosiin) on outo, mutta toimii.
 

6 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Tuo mekko on ihanan kesäinen, se päällä sitten istuskellaan Kallion puistossa, kun ikuinen talvi joskus loppuu...

Madam B.C. kirjoitti...

Kivoja kirppulöytöjä :) minäkin olisin kaapannut tuon tarjottimen heti mukaan :)

Elwyn kirjoitti...

Ihana mekko <3

martina kirjoitti...

Kiva laukku!

blandad. kirjoitti...

Nooruska: Jep, tosin voi olla ettei tää talvi koskaan lopu...

Madam B.C: Silmät auki, eiköhän noita kävele vastaan vielä :)

blandad. kirjoitti...

Elwyn & Martina: Kiitos :)