24.2.2010

Polka dots, pretty blossoms and some good old vintage fun

Eiiiih!
Sen kerran, kun saan kutsun johonkin esittelytilaisuuteen, niin sitten missaan sen vain omaa tyhmyyttäni... eli koska en ollut muistanut taas kerran blogimailini olemassaoloa. KappAhlin Vintage Stories-mallistoa promottiin Villipuutarha-kahvilassa ja olisi voinut olla hauskaa olla paikalla. (Ainakin mitä olen nähnyt tilaisuudesta kuvia muista blogeista... eiiii....)
 Äh. Better luck next time (jos sellaista enää tulee). Kevään Vintage Stories-mallisto nimittäin uppoaa minuun kuin veitsi voihin.

Mainoskuvien daamin tyyli on ainakin kohdallaan. Puna-valkea polka dot-mekko, check! Valkoiset hanskat, check! Helmikorut, check! Rusetti tukassa, check! Punaiset huulet ja kissansilmärajaukset, check! Vaaleanpunainen tausta, check! Haluan olla tuollainen nainen, check!

Tuo mekko! Nätti! Pilkkupohjalla ruusuja ja tuo malli on ihan täydellinen! Villi veikkaus, että mallinsa puolesta kuvan mekko sopii yllättävän monelle vartalolle, joka on aina plussaa, kokojakin löytyy laajalla skaalalla 34-46.

KappAhlissa ollaan mielestäni yllättävän hyvin osattu yhdistää fiftariestetiikkaa massaketjun vaatimiin mallistostandardeihin, mutta vaatteiden mallit ovat kuitenkin päivitetty tähän päivään. Höpsönhempeät värit puhuttelevat, samoin "raaka denim"  ja polka dot-kuosit.

En voi ymmärtää, miksei ylläolevaa neuletakkia ja ihanaa mekkoa ole tehty aikuisille, vaan lapsille! So unfair! Tosin näistä tulee jotenkin mieleen myös oma lapsuus: halusin 9-vuotiaana kevätjuhlaan fiftarihenkisen mekon, koska olin inspiroitunut Anni Polvan Tiina-sarjasta. Esitin toiveen äidille ja mallikappaleeksi annoin vaaleanpunaisen, kellohelmaisen Barbienmekon. Äiti ompeli edestä napitettavan mekon, jossa oli valkoinen, iso ja leveä kaulus. Kangas oli vaaleanpunainen, jossa oli ruusuja. Neljännen luokan kevätjuhlaan menin puna-valkoisessa polka-dot-vekkihameessa ja kukkakirjaillussa kauluspaidassa. Kuvan mekko ja neuletakki ovat siis taattua kevätjuhla-ainesta.
Ja on nuo laukutkin vaan niin somia.


Ja voi ei, ne on tehneet vielä törkeän söpöjä vauvanvaatteita ja paperinukenkin!
Kuosissa on pikku kissasia rusetit kaulassa!!! En kestä!!! Niin söpö!

Kerrassaan ihana mallisto, harvoin tulee innostuttua näin paljon jonkun ketjuliikkeen mallistosta. On myös ihanaa, että KappAhlin mainosväki on ymmärtänyt mielikuvien voiman, mallisto on kerrassaan soma, mutta niin myös promokuvatkin ja pisteet hienosti toteutetusta tyylistä ja graafisesta ilmeestä.

1 kommentti:

sarakissa kirjoitti...

Mäkin sain kutsun tuonne ja huomasin jopa ajoissa lukea sen, mutten vaan välimatkojen takia voinut lähteä. Olisin niin halunnut! tuo villipuutarha vaikuttaa suloiselta kahvilalta ja mallistokin kiinnostavalta, kaikki siis olisi natsannut niin täyudellisesti.