13.2.2010

Stone cold Sober

Olin eilen Paloma Faithin keikalla Apollossa. Kaverillani oli pari lippua ja pääsin aveciksi :) Lucky me, koska keikka oli kerrassaan huikea. On mahtavaa katsoa ja kuunnella artistia, joka pystyy puhtaalla laulullaan täyttämään koko paikan. Oikeastaan olin artistin suhteen hieman tietämätön... artistin levy " Do you want the truth or something beautiful?" on tullut tutuksi lähinnä Spotifyn kautta, olen nähnyt joitain hienoja promokuvia ja kuullut juttuja neidin monilahjakkuustaustasta, mutta that's pretty much about it.

Paloma Faith on lahjakas laulaja, mutta harvinaisen hyvä esiintyjä, joka otti yleisönsä varmasti, iloisesti ja leikitellen. Apollon kaunis lava ja hieno valaistus tukivat visuaalista ilmettä, joka oli varsin elämyksellinen. Paloma Faith oli pukeutunut pitkään helmikirjailtuun mekkoon, punaiseen paljettiseen pillerirasiaan, jossa oli punainen tyllihuntu. Keikan loppupuolella artisti poksautti yleisön joukkoon konfettisateen.


Tilaisuuden aluksi kaikille jaettiin hienot pahvinaamarit :)
Keikasta jäi tosi hyvä mieli, on se livemusiikki on vaan aina ihan omassa luokassaan.

4 kommenttia:

W kirjoitti...

Vau! Olisipa ollut tuolla. Ja ihaninta, että jää tuollainen konkreettinen muistokin vielä...

Oola kirjoitti...

Kade!

sohvi kirjoitti...

Oih, varmasti oli ikimuistoinen ilta!

blandad. kirjoitti...

Oli kyllä erittäin hyvä keikka, oli ilo saada olla paikalla ja ihastella näkemäänsä :) Varsinkin, kun hauskuus ei maksanut mitään :)