8.2.2010

Today life is nice, tomorrow shit again

Moikka moiii.
Viikonloppukin se oli ja meni. Mukavia juttuja: hengailua kavereiden kanssa, kirppiskierros, lenkkeilyä. Ikävä juttu oli se, että joku dumbass lyöttäytyi seuraan kun olin menossa kotiin ja yritti tunkea väkisin samasta ovesta sisälle rappuun, joten jouduin runnomaan oven kiinni tyypin nenän edestä... Tilanne oli onneksi vain enimmäkseen ärsyttävä, mutta silti sai miettimään omaa turvallisuutta. Olin kuitenkin tulossa naapurista (matkaa ehkä 50m), selvinpäin ja suhteellisen aikaisin. No, jos ei muuta, niin ainakin osoitus siitä, että osaan toimia omaksi edukseni myös ikävissä tilanteissa.

Tänään on ollut poikkeuksellisen mukava maanantai, johon kuului mm. päiväkävelyä, satapäisen sorsalauman tuijottelua, small-talkia hississä huoltosedän kanssa (en yleensä puhu mitään hississä kenenkään kanssa, mutta se ite aloitti :D), vanhemman sedän auttamista tien yli, työhakemusta, suunnitelmia ja yleistä hymistelyä siitä, kuinka mukava päivä tänään on ollut. Tiedän, että kaikki kiva kostautuu paskapäivä-tiistailla (eli huomisella) joten fiilistellään mukavia juttuja vielä hetki:

Tänään tekee mieli kaikkea höpsöä ja vaaleanpunaista... lyhyttä vaaleanpunaista löllöneuletta ja polkadot-mekkosta pallohelmalla ja takarusetilla.

Marc by Marc Jacobsin sydänkaulakello olis i-h-a-n-a. Ja kukka-kissakuosinen huulipuna olis, no, vaan aikas hieno.

Mukavaa illanjatkoa, palataan taas huomenissa kun hell breaks loose :D :D :D ja palaan angstimaailmaan.

kuvat ja tavarat saatavilla Asos.com 
(aika hyvää ilmaista mainosta tollekki lafkalle, ottaen huomioon että en ole ikinä tilannu sieltä mitään!)

5 kommenttia:

Madam B.C. kirjoitti...

Hui kamala mikä kokemus, olisin ollut varmaan ihan paniikissa samassa tilanteessa jos joku pyrkisi mukaan rappuun..Niitä hulluja kun on joka lähtöön..

Yyh, nätti mekko, mutta voi mikä kamala takapyllyrusetti :D en vain ole koskaan tykännyt noista (ja nyt kun sanon näin niin varmasti ensi kesänä hehkutan noita aivan innoissaan ja ompelen jokaiseen paitaan ja housuun takarusetin..) Mutta tuo sydänkello on todella söpö! :)

Oola kirjoitti...

Melkein tuon hylsyn takia vois jo hankkia huulipunan. Eihän tuota uskaltaisi käyttää kun kuitenkin mokaisi ja kaunis kuvio katoisi! ^^

blandad. kirjoitti...

Madam B.C. : no joo, mutta eipä vastaavissa tilanteissa auta panikoitua. Ikävä juttu, mutta eteenpäin mennään. Toisaalta mua on jo monessa liemessä keitelty aiemmin, mm. lähdetty seuraamaan, halattu väkisin kadulla, lääpitty jne. jne. Isoveljen kanssa tuli tapeltua nyrkein koko lapsuus, joten jossain määrin osaan kyllä puolustautuakkin, vaikka toki ideaalia olisi, että saisi kulkea rauhassa. Pitää vain olla varovainen.

Takapyllyrusetissa on mulle jotain niin mauttoman ihanaa, että siksi tykkään niistä :)

Oola: no nii-in, kuinka tuota raaskis käyttää ollenkaan? Sitä vois vaan tuijotella ihastuneesti ja iloita siitä, että OMISTAA sellaisen. Muutenkin nuo Paul & Joen kosmetiikat on näteissä pakkauksissa, tykkäilen.

tuitui kirjoitti...

jaha oot näköjään kokenut mun pahimman painajaisen. hyi helvetti, onneks pääsit leechistä eroon.

toi on niin mun kamalin pelko ikinä, ja vaikka mitään ei tapahtuisikaan ja pääsisin ajosisa "turvaan" niin en todennäköisesti uskaltaisi enää ikinä liikkua missään yksin seitsemän jälkeen. nytkin jo välttelen viimeiseen asti tilannetta että joutuisin yöllä kävelemään töistä himaan.

hyihyi, vihaan ihmisiä.

blandad. kirjoitti...

tuitui: joo hyi :( ehkä tää helsingissä asuminen koulii myös ja se että oon kymmeniä kertoja tullu kotiin baarista. Ja tosiaan kaikenmoista häirikköä on tullu vastaan, ihan keskellä kirkasta päivääkin, joten jos alkaa pelkäämään, saa pelätä KOKO AJAN.
Hassua on se, että pelkään enemmän kun käyn porukoilla ja liikun ulkona iltasella koska ketään ei oo missään ja on aavemaisen hiljaista ja pimeää.