8.3.2010

And now I got the blues

Tarvitsen uudet housut. Kaikissa housuissani on vähintään yksi reikä :D useimmiten juuri samassa kohtaa, eli takana sisäreidessä, ilmeisesti kohta joka hinkkaa johonkin eniten. Homman nimi on nyt vain se, että ei ole rahaa ostaa uusia housuja. Eikä kyllä erityisemmin halujakaan. Poikkesin nimittäin tänään Hennesillä ja lähdin kyllä äkkiä pois... en tiedä, mutta alkoi ärsyttää. Hinnalla, jonka olisin valmis maksamaan, en saa sellaista laatua jota haluaisin... enkä halua jotain halpoja riepuhousuja, jotka ovat kohta taas rikki. Kankaatkin maksavat ja nyt ei ole aikaan ommella... vaikeaa!

No jotain kivaa hennesillä kuitenkin taas oli. Nimittäin The Blues-kampanjan kuvat ovat ihanan raikkaita ja keväisiä... vähemmästäkin alkaa haluta tummansinistä, raitaa ja vaaleansinistä denimiä, vaikka oikeassa elämässä se on oma ehdoton no-no. Ei siksi, etteikö se olisi varsin somaa, vaan siksi, että se isontaa... ja paljon :DH&M:lla on kyllä markkinointi ja positiivisten mielikuvien luominen hallussa. Kunpa vastaavaa osaamista voitaisiin jotenkin suodattaa myös pienempien tuotemerkkien hyväksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että sulla ei oo rahaa ja mietit mistä saisit uudet housut, sen sijaan että olisit saanut sen ja sen merkin showroomilta neljätoista uutta mekkoa ja kertoisit asiasta läiskiessäsi lahjaksi saamaasi kosmetiikkaa naamaasi ja valitessasi samalla parhaita kuvia blogiisi ties mistä kekkereistä.

Yllättävän paljon sitä arvostaa nykyään, kun blogeista pilkahtaa ripaus aitoutta ja oikeaa elämää kun on tuo jätti, indiedays. :)

blandad. kirjoitti...

Mun piti lukea tää kommentti pariin kertaan, että tajusin... :D en käy kovin vahvoilla näköjään. Mutta joo, ei oo rahhoo niin ei. Mä haluaisin omasta puolestani viestiä ihmisille sitä, että aina ei vaan saa kaikkea mitä haluaa tai tarvii, eikä tarvitsekaan saada. Se pistää vähän luovuutta pukeutumiseen, kun pitää oikeasti miettiä, että niin, mites tässä nyt pukeutuis niin, että saadaan ohitettua tämä fakta, että kaikissa housuissa on reikä. Mutta että asioista voi silti nauttia, esteettisesti.

Eihän tää blogimaailma ole niin vakavaa, mutta voin myöntää, että kyllästyttää lukea ees taas samoja juttuja useasta blogista. Ja on jotenkin sairasta, että ne joilla sitä on, niin saavat vaan lisää. Esim. voisin ilomielin ottaa vastaa ilmaista kosmetiikkaa, shampoita jne. koska ei ole juuri varaa ostaa mitään hienoja, mutta toisaalta täällä ei käy päivittäin tuhansia ihmisiä lukemassa niitä tuoteselosteita sitten ja tuote ei saa tarpeeksi sitä mainosta. Ja jotenkin ällöttävää on tavallaan se, että jostain tyypistä nostetaan "tyylikuningatar" vain sen perusteella, että kyseinen tyyppi ostaa kuukaudessa sadoilla euroille vaatteita, joita pitää ehkä kerran, pari ja suurimman osan niistäkin ketjuliikkeistä. No juu...