27.3.2010

Bold and bright

Minulla oli ilmeisesti joku suurempi ajatus siitä, miksi halusi halusin fiilistellä H&M Homen Julie Verhoeven-yhteistyötä. Nyt se on unohtunut ja totean kökösti: ovatpa hienoja. Ihanat värit ja piirrosjälki.En oikein pidä siitä, miten paljon pidän yleisestikin Hennesin maailmasta. Mielestäni kyseisessä yrityksessä on omat epäkohtansa, mutta silti  tämä tästä ihastelen mainoskuvia ja markkinointia. Mutta Hennesin visuaalinen maailma kolahtaa. Mielestäni Verhoevenin kanssa tehty yhteistyö on taas jälleen kerran raikas ja haluttava. Ylläolevat tuotekuvat on lemppareitani ja postikuvaston välistä tipahtanut esite on pyörinyt pöydälläni ihasteltavana jo viikkokausia. En voi kieltää, ettenkö luo kaihoisia katseita näihin tuotteisiin ja mieti tilaamista, vaikka toistaiseksi se on vielä jäänyt.

"It was criticised at the time for
being too bold and bright, but I enjoyed it!"

sanoo Verhoeven japanilaisen Shift-verkkolehden artikkelissa. 
Ah. Minä sanon taas tähänkin, että Walk your own paths and some day you'll succeed.

2 kommenttia:

Kaisu kirjoitti...

Oon jossain lukenut "sometimes good design happens to bad companies", ehkä tässä olis kyse siitä? Ei vaan, todella hienoja. Toivoisin että esimerkiksi Finlaysonilla näkisi joskus jotain vastaavaa.

blandad. kirjoitti...

Hyvä lausahdus! :D
Finskulla ei taideta olla ihan sitä mieltä, että tämänkaltainen materiaali olisi kannattavaa liiketoimintaa, vaikka joskus yllättäviä ratkaisuja sielläkin tehdään.

Maybe some day, maybe.