14.3.2010

Gingham for spring

Eilen juhlin kaksia synttäreitä. Huh, rankkaa :D ja varsin surkuhupaisaa, koska useimmiten pyörittelen lauantaisin peukkuja ja sitten yhtenä lauantaina on kahdet bileet. Nyt olo on siis aika nuutunut, mutta mitäs pienistä.

Ompelin joskus aikoja sitten itselleni uuden kellohameen. Ehkä tammikuussa...? Kuitenkin aikoja sitten jo. Kylmien talvikelien myötä ei ole todellakaan huvittanut heilua hameessa ja tuolla se on sitten nököttänyt vaatekomerossa henkarissaan. Tällä viikolla se on kuitenkin eksynyt päälle jo kolmesti ja on havaittavissa pieniä merkkejä siitä, että kyseisessä vaatekappaleessa olisi hyvää lempivaateainesta. 


Malli on simppeli ja hyväksi havaittu: helmat leveänä ja vyötärö korkealla.Viime kesän lempparihame oli samaa mallia, mutta denimiä.  Materiaali on mitä ilmeisemmin jonkinlainen puuvillasekoite... ihanan pehmeä kuitenkin. Gingham-ruutuinen kangas löytyi Eurokankaan palalaarista (olisko ollut Ideaparkin Eurokangas?)

Sanan säilä ei ole nyt ihan terävimmillään, mutta tosiaan, jee, uusi kiva hame.


Ninni tykkää myös! Karvakasa unosteli hameen päällä, eikä olisi millään halunnut herätä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hame! Teetkö muuten tilaustöitä ollenkaan? Täällä olisi yksi ompelutaidoton, mutta ihania hameita kaipaileva...

blandad. kirjoitti...

Kiitos! Joo teen tilaustöitä aina silloin tällöin. Jos oikein paljon kiinnostaa, niin laita sähköpostia ja kysele lisää: heidi.blandadmail@gmail.com