7.3.2010

Hanging out with the boys

Kuten aiemmin olen ahkerasti mainostanut, yritän kovasti tehdä uutta portfoliomatskua. Työn alla on myös pienimuotoinen miestenvaatemallisto, ihan vain "paperilla" tosin. Täytyy sanoa, että homma on ollut hauskinta aikoihin. Niin hauskaa itseasiassa, että mietin ihan tosissani, että pitäisikö laittaa miestenmallisto pystyy ihan oikeastikin. Se jää nähtäväksi, mutta tässä kuitenkin ideakollaasia:

Ideakuvakin on vielä vähän kesken, muuttaa ehkä vielä muotoaa, mutta jotain fiilistä voi tästäkin jo ammentaa. En ala sen tarkemmin selittelemään taustaideaa. Suhtaudun jotenkin tietyllä rakkaudella miestenvaatteita kohtaan, vaikka oma tyyli vetääkin aika naiselliseksi nykyään. Teininä shoppailin ihan tottuneesti miestenosastolla, mikä tuntuu nyt ajatuksena hirveän hassulta, koska en ole tehnyt niin enää vuosiin. Miestenvaatebisnes ei ole ehkä kaikkein kannattavinta, mutta oma hauskuutensa siinä kyllä on.

Miestenvaatteista aasinsillalla päivän musapläjäykseen: tykkäilin ysärillä brittipopista aika kovaa ja mielestäni tällä bändillä oli supermagea nimi: MENSWEAR. Bändi oli muutenkin jotenkin supercool, vaikka ehkä nyttemmin lähinnä huvittaa laulajan yhdenmukaisuus Jarvis Cockeriin.

Ei kommentteja: