5.3.2010

It'a all about the process

Huh! Ensimmäinen viikko kurssia takana! Aika on mennyt nopeasti ja joka päivä on tullut niin paljon uutta informaatiota, pohdittavaa, uusia ajatuksia, että jotenkin iltaisin on väsyttänyt aivan käsittämättömästi. Lisäksi kissanhoitovelvollisuudet ovat verottaneet oman osansa vapaa-ajasta. Mutta en valita, mahtava viikko kertakaikkiaan.Olen saanut paljon hyviä neuvoja ihan perusjuttuihin, niinkuin CV:n uudelleenmuokkaamiseen ja portfolion tekemiseen. Lisäksi on tosi inspiroivaa kuunnella osaavia tekijöitä ja tapoja, miten muut ihan oikeastikin työllistävät itsensä. Ja tärkeää, että saa henkilökohtaista neuvontaa. And I like to talk about myself... :D


Kurssilla on myös ihan mahtavaa porukkaa, ammattipainopiste on tosin kuvataiteilijoissa. On kyllä todella mielenkiintoisia kuulla heidän mielipiteitään ja käsityksiään, vaikka välillä tuntee itsensä täysin kapitalistiksi, koska satun olemaan suunnittelija ja omaamaan vielä suhteellisen skarppia kaupallista ajattelua. On jotenkin hassua, että olen saanut jo tästä viikonkin aikajaksosta niin paljon irti ja kirkastettua sellaisia juttuja, jotka ovat painaneet mieltäni pitkään. Joskus vain oikeasti tarvitsee sen, että ulkopuoliset ihmiset sanovat ne asiat, jotka ehkä tiedostaa, mutta ei halua uskoa. Joskus tarvitsee sitä, että joku kuvainnollisesti potkaisee.
Kurssilla painotetaan rakastamaani sanaa "prosessi" ja sen tärkeyttä ja sitä miten se vaikuttaa kaikkeen. Ah, aivan mahtavaa... olen myös vähän hämilläni siitä, miten ajan kanssa minusta, maailman ujoimmasta, arasta jurottajasta, on tullut sosiaalisesti pätevä tyyppi, joka ei nolostu puhuessaan ääneen.

No, nytpä riennän taas eteenpäin.

p.s. Pitkästä aikaa ajattelin laittaa tänne jonkun omatekoisen kuvankin...

Ei kommentteja: