15.3.2010

Slow s low s l ow s l o w

Voi mörkö mikä päivä tänään oli. Ei niin mitenkään miellyttävä. Ilmeisesti lauantain kahdet synttäribiletykset vaati kahden päivän toipumisajan, koska kävin tänään todella  h i t a a l l a. Jep jep, nykyäänhän on trendikästä puhua slow foodista ja slow fashionista, mutta oikeesti, jos kävisin joka päivä näin hitaalla teholla, olisi se aika kamalaa :( Kurssilla asiat soljahtivat toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Join ehkä 6 kuppia kahvia päivän mittaan, että pysyin edes jotenkin tolpillani. Käsittelimme neuvottelutaitoja ja käytännön harjoituksessa oli pakko nostaa kädet ilmaan ja todeta, että sori, tästä ei tule nyt mitään.

                                    
Hengailin hoitokissojeni kanssa iltapäivällä ja kuuntelin, kun seinän takana naapurit tappelivat ja heittelivät lautasia seinään. Äiti ja tytär, molemmat aikuisia. Ja kännissä. Maanantaina kello viis iltapäivällä. Whaaaattttt???Otin päikkärit ja näin painajaista. Eipä ollut mieliala mitenkään korkealla, kun kepsuttelin kotiin. Kotona muistin, että aijjooooo, piti käydä ostaan kissanhiekkaa. Ninni pissasi yöllä lattialle ja meikä sitten siivoili kissanpissoja puoli viiden aikaan aamulla. Nice. Ei auttanut kuin raahautua kauppaan ja vaihtaa kissanhiekat.


                                                       
Hitaudesta huolimatta sain muokattua CV:ni uuteen uskoon ja kirjoitettua ihan pätevän työhakemuksen ja lähetettyä ne molemmat eteenpäin. Voitto! Telkkarista vielä Kallio-putki, eli siis Nelosen Kallio-ohjelmaa pari jaksoa peräkkäin. Heidi Kalliosta tykkää Kalliosta. Niin telkkarissa kuin muutenkin.


Näissä kuvissa näkyy muuten Fidalta löytämin puinen minikirstu. Venäläiskuvioinnit oli niin pysäyttävän hienot, että kyseinen turhake oli pakko ostaa. En tiedä mitä tälläkin nyt varsinaisesti tekee, mutta hieno se on ja piste.

                                        
Sitä paitsi se sopii tähän minun outoon riemunkirjavaan maailmaan paremmin kuin hyvin.

Ei kommentteja: