25.4.2010

Coffee, good company and inspiring things

No olipas jännä viikko!
Tämä viikko jää historiaan siinä mielessä, että joka päivälle oli jotain ohjelmaa, ehkä vähän liiankin kanssa. Kiva silti nähdä ihmisiä ja kahviteltuakin on tullut enemmän kuin ehkä koko vuotena. Viikon paras pulla tuli syötyä eilen Kierrätystehtaalla ja parhaat kahvit ostin tänään Stockan Delistä: Take away latte täysmaitoon tehtynä, aivan ihanaa. Alkuviikosta tuli myös korkattua Café Piritta Tokoinrannassa, pidin. Torstaina pääsin vierailemaan kurssikaverini jännässä studiossa, jonka fiilis oli jotain todella jännittävää. Ja perjantain baarikeikka oli ikimuistoinen :D Viikosta jäi käteen myös passi ja hammaslääkäriaika, joka tuli vihdoin ja viimein varattua.

Perjantaina kävin päiväkävelyllä mm. Lintsin kalliolla. Mahtava paikka, yksi lemppareista Helsingissä.

Jos lapsena joku olisi sanonut, että aikuisena tulen asumaan muutaman sadan metrin päässä Linnanmäen huvipuistosta, olisin ehkä pyörtynyt onnesta. Kesällä vois koittaa käydä ainakin tuossa maailmanpyörässä...


Perusfiilistelyjä...Ja sunnuntain kunniaksi muutamia iiiihania laukkuja, täysin saavuttamattomissa olevia tosin... :(
Ihania silti.

Nyt sitten kohti uutta viikkoa, viikon päästä onkin jo oi ihana toukokuu!

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Se maailmanpyörä pn kaikista pelottavin! Niin korkealla ja huteraa menoa!

Viikkosi kuulostaa ihanalta!

Muuten, jos sulla on kommenttien valvonta käytössä niin miksi myös salasana? terv. salasanojen vastustaja

blandad. kirjoitti...

Nooruska: No aijjaa, kaikki ne on yhtä pelottavia, mutta käsitteenä maailmanpyörä on jotenkin ihana.

Salasanahomman vaihdoin, nyt pitäis pystyä kommentoimaan ilman salasanoja. En tiennytkään että siellä oli sellanen päällä, hyvä kun sanoit, koska ne on tyhmiä. Kommenttien valvonta on päällä, koska olen ajatellut, että se on hyvä keino siihen, että tulee ainakin luettua kommentit:D Mut kaikki kommentit kuitenkin julkaisen, tai ainakin pyrin. Toistaiseksi oon saanut vain kivoja/asiallisia kommentteja. Joskus oon kyllä vahingossa poistanut pari.. hups.