12.4.2010

Give me more stripes

Palailin eilen iltasella takaisin kotiin Helsinkiin. Kotona odotti eräs ikävä kirje TE-toimistosta, joka nosti ärsytyskierrokset nollasta sataan ehkä noin kolmessa sekunnissa. Onneksi asia pitäisi olla nyt hoidossa, yhden pitkän ja vihaisen mailin ansiosta sain virkailijalta soiton heti tänään aamuyhdeksältä. Asia pitäisi nyt olla hoidossa siis. Ehkä...

Kiukuissani selailin eilen kaikkia kivoja blogeja läpi ja hekottelin ihmisten hauskoille jutuille. Tällaiset pakolliset blogitauot tekevät hyvää, puolin ja toisin. Ehkä tämä omakin blogi tästä palailee ruotuun pikku hiljaa. Kotona olen nauttinut suunnattomasti muuten siitä, että vaikka maksan itseäni kipeäksi nopeasta nettiyhteydestä, se oikeasti kannattaa. Videot latautuvat, sähköpostit avautuvat, yks kaks noin vain.

Asiasta pahvilaatikkoon. Perjantaina poikkesin Tampereella ja tein pikavisiitin Radiokirppikselle ja ehdin pyörähtään ihan hetken ajan jopa Hämeenkadun loppupään kaupoissa. Saalis jäi pieneksi ja hyvä niin.

GT:n raitapaita irtosi 3€:lla ja kirjava kangaspala eurolla. Ihana oksennus tuo kuosi, pidän. Radiokirppikseltä molemmat.

Rannekoru maksoi 0,50€ ja huusi kesää. (Kuvausassarina toimi muuten Saimi, jos joku ihmettelee turkisalustaa ) Radiokirppikseltä tämäkin siis.

Raitapaidasta aasinsiltana toiseen GT:n raitapaitaan, jonka hankin aiemmin Ideaparkin GT:sta. Musta-harmaa paita oli alessa ja kustansi 4,90€. Paidat ovat yllättävän hyvää matskua, keveitä ja pidän avarasta pääntiestä. Raitapaitoja ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Jättikokoinen pallokassi onkin sitten taas omaa tuotantoa. Löysin ennen pääsiäistä Eurokankaasta palan pallokuosillista markiisia, josta syntyi kaksi laukkua, toinen iso ja toinen pieni, jonka esittelen ehkäpä myöhemmin.
Pallokassista tuli ehkä ihan vähän liian suuri, mutta ajattelin että menkööt nyt. Ihanat pallot kuitenkin!

Ja koska tämä koko postaus on nyt taas yhtä sillisalaattiasiaa, niin loppuu sopii mainiosti nakkikoirakaverini Lotan tervehdys: rapsuta mahasta, pliis.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Ihania raitapaitoja! Nuo Ginan alerekit on välillä aika mahtavia, hinnat on todellakin poljettu alas.

Ronja kirjoitti...

ihana pallo kassi! pakko ostaa tänä kesänä pallo mekko jossa on palloja:)