29.4.2010

Kirsi siirup

Ihania nämä kevätpäivät. Ja aina vähän kummallisia. Tänään pesin pyykkiä, vaihdoin lakanat ja tein mahtavaa ruokaa wok-vihanneksista ja vihreistä linsseistä (helppoa, halpaa ja hyvää!). Luin kirjan loppuun ja lähdin kaverin kanssa ulkoilmaan hengailemaan, jonka jälkeen päädyimme toiselle kaverille kahvi-lätty-jätskikesteille ja sain elämäni ensimmäiset pianonsoitto-opetukset. Kotimatkalla ihasteltiin suurena mollottavaa kuuta.

Ihanasta Tallinnasta ei juuri tarttunut mukaan materiaa. Erilaisia suklaita, kirsikkamehutiivistettä ja Sex and the City-lehti, joka on tosin venäläinen. Kirjoitin venäjästä aikoinaan huikaisevan A:n, joten osaa vielä ehkä sanan sieltä, toisen täältä. Mutta kuvat oli kivoja ja hintaa 39,90 eek (n. 2,80€).
Aijjoo, kuvasta puuttuu vielä pari halpaa kuoharipulloa.

Maanantai-iltana kotona muuten odotteli paketti, josta kuoriutui Trendin toinen tilaajalahja, Lumi accessories-yhteistyölaukku. Olin jo aiemmin saanut toisen tilaajalahjan ja kirjeen, jossa sanottiin että kyseinen laukku on loppunut eikä sitä ole enää mahdollista saada. Olin todella ärtynyt ja aikeissa kirjoittaa taas vihaisen palautteen aiheesta, mutta se sitten jäi.

Laukku on satiininhohtoista kangasmatskua, violetit tehosteet ja nahkayksityiskohdat. Laukku oli yllättävän iso ja laadultaan parempi kuin odotin, ihan positiivinen yllätys siis. Varsinkin kun olin jo ajatellut, että en tule sitä edes saamaan... ihme hommaa, mutta enpä valita sen enempää.

Ei kommentteja: