15.4.2010

Oxmo

Innostun aika harvakseltaan valmiiksi stailatuista kokonaisuuksista omaa pukeutumistani ajatellen, mutta Sokokselta tarttui mukaan esite, josta bongasin jotain täysin omannäköistäni.

Raidallinen toppi - check!
Hieno huivi - check!
Musta puolihame, mustat asusteet - check!
... tosin itse lisäisin tähän luultavasti jonkun käsivarret peittävän jutun, koska käsivarsiani en mielelläni esittele, vaikka olenkin kuvan mallin kaltainen hoikka ja pitkäraajainen, kohtalokas vaaleaverikkö, joka tuppaa istuksimaan valkoisilla kivillä. Not.

Kuvan vaatteiden takana on itselleni ennestään tuntematon OXMO, jonka tuotteita saa ilmeisemmin Sokokselta. Tuon kuvan huivin olisin voinut haluta, mutta sitä en kylläkään nähnyt esillä, liekö Hakiksen valikoimissakaan. OXMO on ---jaa-jaa yllättäen--- tanskalainen vaatemerkki, jonka mottona on komeasti "expect the unexpected". Ärsyttävän itsevarmat tanskalaiset, byäks :D

Kevään mallistossa on myös mekko, jonka kuosi on jotain täydellistä, eikä mallissakaan mitään vikaa. En tiedä onko tämäntyyppiset "käsinmaalatut" kuosit jo ihan totaalisen out, mutta silti uppoavat ainakin minuun kuin veitsi voihin.

kuvat

3 kommenttia:

Sanna J. kirjoitti...

On muuten sen verran mahtava tuo viimoinen mekko että kuola jo valuu. :p Ja itse en juurikaan värejä käytä. Oikeastaan koskaan. Mutta tämän voisin vetäistä päälleni.

blandad. kirjoitti...

Sanski: tossa mekossa on kivaa juurikin tuo väriyhdistelmä ja se, ettei se ole liian hempeä. Mustien asusteiden kanssa vois olla jopa aika rock. Pitäis nähdä luonnossa.

tuitui kirjoitti...

joo on muuten hieno toi mekko!
onkohan toi oxmo minkä hintatason merkki?