5.4.2010

Painted love

Kevät!

Olen viimeisen viikon ajan fiilistellyt sitä tosiasiaa, että piiitkän talvikauden jälkeen tulee ihan oikeasti KEVÄT. Ja sen jälkeen tietty kesä. Huippua!

Pientä taukoa on tullut bloggailuun ja muiden blogien seuraamiseen taas vähän niin kuin varkain. Torstain käytin pääsääntöisesti yhden työhakemuksen tekoon ja illalla lähdin tänne porukoille lomailemaan. En varsinaisesti vietä pääsiäistä mitenkään sen ihmeemmin, mutta on tullut paljon kyläiltyä ja nähtyä sukulaisia ja kavereita.
Paikallisbaarissakin tuli käytyä kuuntelemassa bändejä ja oli hauskaa nähdä vanhoja tuttuja :) Kävin myös katsomassa kaverini 3 viikkoa vanhaa vauvaa ja pidin pikkukaveria sylissäkin... oli jännää. Olen todella tottumaton pienten vauvojen suhteen, joten kokemus oli uusi ja aika koskettava.

Olen myös ehtinyt jo ommella ja maalata, siis "taulumaalata", ensimmäistä kertaa vuosikausiin. Mukavaa, mutta äh niin vaikeaa. Kokeilin ensimmäistä kertaa vesiliukoisia öljyvärejä ja tuntuu, etteivät ne kuivu ikinä. Tosin löysin heti vanhat maalausmaneerit (märkää märälle ja paljon väriä) ja kokeilin myös hieman spray-maalin yhdistämistä. Jälki on hyvää, mutta työstäminen hidasta.

Tein myös pari hyvää alelöytöä ja sijoitin uusiin housuihin (!). Ihan siis mukavasti asiat, taannoisista suruista huolimatta.

Mutta palataan taas, sitä ennen päivän musapläjäys:

Ei kommentteja: