14.4.2010

Pink beads, blanc pages and cherry blossoms made my day

Kävin tänään yhdessä lempparikaupoistani eli Hobbypointissa.
Ah, askartelumahdollisuuksien taivas.
Ajatuksena oli hankkia pinkkejä puuhelmiä. Ostin myös vahanauhaa.

Toinen ajatus oli hankkia joku kiva kierreselkäinen luonnoskirja. Oikeastaan haeskelin sellaista joka avautuisi vaakatasossa ja olisi kooltaan lähemmäs A4, muttei ihan kuitenkaan - no eipä sellaista sitten löytynyt mistään. Mutta ihan hyvä ja halpa löytyi Claes Ohlssonilta. Sivutkin yllättävän paksua paperia.

Hullut päivät alkoivat tänään ja minäkin änkesin itseni sinne - epic fail. Aluksi hypistelin innoissani edullisen oloisia tuotteita, mutta lopulta alkoi tuntua ihan turhalta ostaa jotain mitä ei nyt edes tarvitse. Jotain tarttui kuitenkin mukaan:

Habitatin japanilaiskuosinen purnukka/ pahvitötsä. Olen aiemmin ihastellut näitä normihintaisena, mutta nytkin piti tovi miettiä, tarvitsenko tätä ihan oikeasti. Vastaus on ei, mutta ostin silti :) Onhan se niin soma. Kuoseista valitsin yllättäen tämän kirsinkankukkaisen yksilön.

edit:/ mikä pahvitötsä? mistä mä repäisin ton jutun, purnukka on ihan peltiä ja päällystetty paperilla...

Päivän biisifiilistely, Nelosen TV-sarjamainoksesta bongattu Villa Nah:

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Mä rakastan noita Habitatin juttuja, ne on vaan niin ihania.

Söpö laukku&kenkä-setti edellisessä postauksessa!

blandad. kirjoitti...

Joo Habitat on ihana! Voisin ottaa lähes mitä vaan noista Stockan Habitat-osaston valikoimista :) Jäi vielä vähän kaiveleen sellainen kiva pöytälamppu, jota sai monessa kivassa värissä.