16.4.2010

Polka dots and pom-poms too

Muutama päivä sitten esittelin ompelemani pallokassin ja tässä tulee nyt se vihjaamani toinen, samasta kankaasta ommeltu laukku. Malli on tuollainen puoliympyrä, hihna pitkä. Ihan jees "pikkulaukku", vaikka tuo vetääkin sisälleen yllättävän paljon roinaa. Kooltaan se on noin 38cm x 20cm, eli ei oikeastikaan kovin suuri, vaikka tuo kuva nyt vähän vääristää sitä isommaksi.Pallolaukun taustalla on eilinen heräteostos. Rakastuin Sokoksella tuollaiseen pampulasomisteiseen huiviin ja kiikutin sen hetken huumassa kotiin, vaikka huiveja on entuudestaan jo ihan liian monta. Väri on aivan ihana ja sopii mielestäni omaan tukkaan ja ihoon loistavasti. Huivi oli ostohetkellä siloinen, mutta tuntui jotenkin koppuralta (puuvillaa) joten pesin sen - ja nyt se on ihanan pehmoinen ja ryppyinen :D. Tyhmä ostos, mutta ah-niin-ihana.

Note to self: huivikiintiö alkaa olla nyt aika täynnä (tosin minulla on työn alla eräs huivikokeilu, mutta ei siitä sen enempää)


Poikkesin eilen päivällä Mäkelänkadun kirpputoreilla, koska satuin olemaan sopivasti jo sillä suunnalla. Mukaan tarttui lehtiä: maaliskuun Elle, huhtikuun Deko, Gloria viime syksyltä, kustansivat yhteensä 3,20€. Rakastan erilaisia lehtiä, mutta nähtävästi niiden ostaminen kaupasta ei ole kannattavaa, koska kirpputorilta voi saada saman kuun lehden eurolla tai parilla. Tai jos jaksaa odottaa, 20 centillä. MeNaiset odotti muuten kotona, epäilin ensin lahjalehdeksi, mutta muistin sitten että äitini keräsi jotain viivakoodeja, joiden kautta tuota tulee lehteä tulee nyt muutama numero. Kiitos äiti :)

Ei kommentteja: