20.4.2010

Queen of my castle

"Koti on äärimmäisen tärkeä ja rakas paikka. Ja siksi kotona pitää olla kaikkea ihanaa."

Oma kodinsisustusfilosofiani, jota on helppo noudattaa.

Pari kuukautta sitten H&M homen alesta tilattu vieraspyyhesetti, 2kpl setissä. Pyyhkeiden kuvitus jotain aivan parhautta, laatu hyvä ja hinta 3,95€.

Samaisesta paikasta servetit, jotka todellakin pysyvät paketissaan, eihän näitä nyt raaski käyttää. Samaa sarjaa kuin tyynyliinani. Hienoja. Normihintaa 1,95€.

Sen sijaan jatkuvassa käytössä ovat ehkä maailman parhaimmat lakanat: mustavalkoiset pallolakanat maksoivat Henkalla alessa alle kympin, laatu hyvä ja kuosi kaikessa yksinkertaisuudessaan paras. Mietin pinkin ja mustan välillä, onneksi päädyin mustaan. Minulla on outo mieltymys lakanoihin ja niitä tuli jossain vaiheessa hankittua turhan monet. Nyt ainakin reilun vuoden mittainen ostolakko päättyi näihin, enkä taida ihan heti kaivata uusia - paitsi jos vastaan tulevat raidalliset tai ruudulliset puna-valkoiset lakanat... ah.
(kuva fotomanipulaatio, kun en jaksannut kuvailla omia lakanoita... )

Onko siitä noin vuosi aikaa, kun hankin tämän korkkitaulun kirppikseltä sillä ajatuksella, että tähän voi sitten vaihtaa erilaisia inspiskollaaseja? Vuoden aikana tässä on nähty ehkä 3, korkeintaan 4 kollaasia. Rakastun aina vähän kollaaseihini, joten jaksan katsella niitä ka-u-an. Nyt homma sai luvan lähteä vaihtoon, kun löytyi toisiinsa sopivia kortteja arkistoista. Tämä etenee pikku hiljaa...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaia noi muumikortit! Et sattuisi muistamaan mistä olet ne aikoinasi löytänyt?

blandad. kirjoitti...

Muumikortit ostin aikoinaan Tampereen taidemuseossa olleen Tove Jansson muistonäyttelyn yhteydestä... tiukka googlaus kertoo vuoden olleen 2002. Korttien takana lukee Tampereen taidemuseon Muumilaakso, josta kortteja voi löytyä, mahd. myös esim. Stockmann, missä on laajat korttivalikoimat.

nooruska kirjoitti...

Pallolakanat ovat todella herkulliset!

Sisustus ja kodin kaunistajat ovat parhautta ;-).