30.4.2010

Your love is gum

Sarjassamme sekalaisia huomioita viime päiviltä:

Alexander von Schönburgin Tyylikkään köyhäilyn taito on viihdyttävää ja ajatuksia herättävää luettavaa kuluttamisesta, tyylikkyydestä ja siitä, mitä oikeastaan tarvitsemme elääksemme hyvää elämää. Tosin monet jutut tuntuivat itsestäänselviltä huomioilta, joita huomaa pakosta, jos joutuu itsekin elämään vähillä tuloilla. Erityisesti minua huvitti kirjoittajan mielipide rucolasta eli sinappikaalista :D mutta en pilaa juttua etukäteen, jos joku aikoo itsekin lukea kyseisen teoksen. Suosittelen kyllä.

Rakastan kirjastoja! Ja erityisesti varaustoimintoa, mutta välillä tulee pieniä ohilyöntejä, niinkuin Memoirs of a Geisha, tiivistelmäversiona! Virginia Woolfin Orlando lähti kolmannelle tai neljännelle lukukierrokselle, yksi lempparikirjoista ever.

Eilen päädyin vähän ex tempore pohjalta Denise Grünsteinin Figure Out-näyttelyn avajaisiin Kiasmaan. Pidin, Grünsteinin työt olivat vahvoja, kauniita, outoja ja ajatuksia herätteleviä. Dokkarivideossa taiteilija sanoo rakastavansa nostalgiaa ja olevansa romantikko, ja se näkyy kyllä hänen töissäänkin. Oli muutenkin mukavaa käydä Kiasmassa pitkästä aikaa, noin niinkuin free entrance, Järjestetty juttu -kokoelmanäyttely oli mielenkiintoista katsottavaa myös.

Poden jotain hirveää materianhimoa koko ajan ja heikkona hetkenä tein tilauksen Ellokselta, josta kotiutin  jo aiemmin fiilistelemäni hippitunikan. Vaate oli pieni pettymys, puuvillan laatu oli aika heikko. Onneksi kuviot ovat kuitenkin kivat ja päädyin pitämään tämän silti. Yhdistettynä ihanuushuiviin - toimii. Hippikesä 2010 ALA TULLA JO!

Jotenkin salakavalasti soitantaan on päätynyt tämä:

Jep, ja se ois sitten vappu taas ja hell breaks on loose. Itse taidan juhlia - tai olla juhlimatta - aika minimalistisin keinoin.

Ei kommentteja: