24.5.2010

Blue Peony, New Willow

Elinno Design on suomalais-kiinalainen designtiimi, jonka muotoilussa on iätöntä filosofiaa kauniita käyttöesineitä kohtaan.

Blue Peony


Elinno muodostuu kiinalaisesta Liang Liangista ja suomalaisista Anni Paunilasta ja Mikko Kiviojasta. Astiat valmistetaan Kiinassa, missä posliinin valmistuksella pitkä historia, mutta suunnitellaan täällä, koska skandinaavinen design merkitsee arvostettua ja hyvää muotoilua. Elinnon innoittajana toimii luonto, jota he myös arvostavat. Elinnossa uskotaan, että hyvässä muotoilussa yhdistyvät käytettävyys ja esteettisyys: jos tähän tavarakylläiseen maailmaan tuodaan lisää uusia tuotteita, niiden tulisi tuottaa iloa niille, jotka niitä käyttävät. Jos tuote on ajateltu ja toteutettu, sen tulisi olla täällä jäädäkseen.


New Willow

Ihastelin kauniita astioita Stockmannilla. Design on pelkistetyn hienostunut ja kuviomaailma runsas ja pikkutarkka - Elinno Designin ajatusmaailma kohtaa astioissa, niiden muodoissa ja kuvioissa. Blue Peony ja New Willow -mallistoaiheet ovat romanttisia, mutta uskoisin niiden puhuttelevan monen ikäisiä. Hinnat olivat kohtuullisia, esimerkiksi teekuppi lautasineen maksoi 19,90€.

lisää aiheesta + kuvat www.elinno.fi

2 kommenttia:

tuitui kirjoitti...

no voivoivoii miten nätti on toi new willow-lautanen. ihanat värit!
onneks tääl vaasassaki on stockmann.
NOOOOOT!

blandad. kirjoitti...

En kyllä tiedä että saako noita kaikista muistakaan ku vaan tuolta Helsingin keskustan. Mut ihania astioita. sun pitää tulla käymään täällä :D