14.5.2010

Fine day to try the Goji


Kesäkauden ensimmäinen oikeasti lämmin päivä! Lähdin päivällä kaupungille asioimaan ja ulkoilutin ensimmäistä kertaa sydäntalvella kirpputorilta löytynyttä Nanson perhoskassia. Hyvää kesäkassiainesta kertakaikkiaan. Puistokausi on nyt myös virallisesti auki, kävin juomassa päiväkahvit Koffin puistossa, jossa oli paljon porukkaa ja kepeä meininki.


Olen ravannut lähes joka päivä Uffeilla ja tänään tarttui mukaan Mexxin raidallinen farkkuinen paitajakku. Tykkäsin ohuesta raidoituksesta, mutta myös siitä, että päällä tämä näyttää enemmän paidalta kuin takilta. Kesätakki minun makuuni!


Ei kannata järkyttyä, en aio ottaa "asukuvia" edelleenkään tavaksi, ajattelin vain valaista jotenkin tätä mainostamaani "paitamaisuutta". Visioin muuten jakun rintapieleen punaisen kangaskukan, mutta koska en sellaista vielä omista, täytyy se siis tehdä. Pinkki kukka on sitä paitsi väärässä kohtaa. Voi luoja miten näytänkin emännältä... jakku/takki ei ole ollenkaan niin pinkeä mitä kuvassa näyttää. Kangas on ohutta ja erittäin joustavaa (98% Co 2% El). Nostan kyllä hattua kaikille muoti/tyylibloggareille, minulla ei kärsivällisyys riittänyt juuri tämänkään vertaa kuvaamaan vaatteita itseni päällä.


                                  

Maistoin muuten tänään ensimmäistä kertaa Goji-marjoja. Aika jännä maku, mutta pidin kyllä. Punnitse & säästä-liikkeessä Gojit ovat 3,50€/100g, joten rippuselliselle koemaistajaispapanoita ei tullu paljoa hintaa. Sen sijaan kurpitsansiemenet ovat namnam-herkkua. Olen varmaan jossain entisessä elämässäni ollut jyrsijä, koska pidän siemenistä, pähkinöistä, jyvistä... vedän kurpitsansiemeniä pelkälteen tai salaatissa. Öhh, kuviin eivät ehtineet ne eteläamerikkalaiset kuivatut marjat, joita ostin maistettavaksi myös. Maku ja ulkonäkö muistuttivat kovasti karviaista, mistä tulikin mieleeni onko kukaan koittanut kuivattaa karviaisia...? Pidin :)

Ei kommentteja: