11.5.2010

Grayish beige and cognac brown

Eilisiä löytöjä...

Vajaamittainen neuletakki Uffilta 4€. Pidin paksusta neuloksesta, isoista silmu/pompulanapeista ja yläosan virkatusta osuudesta. Tosin neule näyttäisi kivemmalta pulloharteisen ihmisen päällä, mutta mitä pienistä. Ajattelin että tätä voisi ehkä käyttää viileinä kesäiltoina takin asemasta... jos ei tule pidettyä, pistän kiertoon.

Neule on Betty Jackson. Black-mallistoa, jota saa  Debenhamsilta. Betty Jackson on suunnittelijana itselleni ennestään tuntematon, mutta nettisivujen perusteella nainen suunnittelee tyylikkäitä ja naisellisia käyttövaatteita.


Olen ihastellut salkkumallisia olkalaukkuja, viimeksi näin tämäntyyppisen laukun vappuaattona raitiovaunussa tytöllä, joka oli pukeutunut vaaleaan tyllimekkoon ja mustaan bikernahkarotsiin. Silloin ajattelin, että näyttääpä hyvältä, minäkin haluan. Fidalla kyseinen yksilö kustansi rankat 5€, joka on omalla mittapuulla paljon kirppislaukusta, mutta arvelin että näitä ei tule koko ajan vastaan ja kuntokin on mitä parhain.


Kuvissa laukku näyttää aika isolta, mutta on kuitenkin ihan keskikokoa. Tästä tulee hyvät mummovibat kun yhdistää mekkoon ja neuletakkiin.


Fidalta löytyi myös suurensuuri ruutukassi. Oikeastaan minulla on jo yksi tämäntyyppinen, mutta pienempi ja eri materiaaleista. En tiedä mikä näissä mummoruutukasseissa kiehtoo, mutta tämä oli vaan pakko saada. Itseasiassa vein kassin jo kerran pois, mutta haikailin jo myymälässä sen perään niin kovasti, että kävin hakemassa sen uudelleen. Hinta 2,60€. Nuo ruskeat nauhat ja kahvat ovat nahkaa ja kooltaan kassi on n.50cm x 30cm.


Hassua, kaikki eiliset löydöt olivat samasta, mielestäni aika "värittömästä" maailmasta. Laukkuja alkaa taas olla kertynyt siihen malliin, että täytyy ehkä pistää joitain yksilöitä kiertoon... mutta painotan sanaa EHKÄ. :D Olen myös joskus miettinyt perustavani käytettyjen laukkujen kaupan, sitä odotellessa minun on vain pakko poimia mieleiset yksilöt talteen. Tosin en ole varma tykkääkö kukaan muu näistä... but hey, that's more for me!

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Ihana tuo villatakki, todella soma mekon ja laukun kanssa. Mä en niin perusta Fidoista tai UFFista, vaikka Valtterilla ravaankin ihan innoissani. Jotenkin kirppikset toimii mulle paremmin, helpompi tehdä löytöjä.

blandad. kirjoitti...

Mun lemppareita on ehdottomasti oikeet kirpparit, Fidalla ja Uffilla on kalliit hinnat molemmissa. Paitsi halvennuspäivillä tietty. Mut niissä on helppo käydä, saa katella rauhassa. Ja arvostan sitä, että mä en tiedä kenen vanha tuote se on. Valtterilla en ite pysty yhtään keskittymään, liikaa ihmisiä! Oon edelleen katkera, että se itsepalvelupuoli suljettiin, rrrakastin sitä!