6.5.2010

Life according to the sartorialist

Harmiteltavan harvoin tulee selattua erilaisia katumuotisivustoja läpi. Syy on siinä, että useimmiten vain unohdan. Minusta on kyllä erittäin hauskaa tutkailla ihmisten pukeutumista kadulla ja kaupungilla.

The Sartorialist on edelleen kyllä ykkössuosikkini. Ei pelkästään mageita tyyppejä, asukokonaisuuksia tai vaatteiden jänniä yksityiskohtia, vaan tilanteita, hetkiä, joihin minäkin voin samaistua. Mielikuvamatkailua.

Miten joku voi olla rennon tyylikäs korjatessaan pyörää? Hei poika tuutko vaihtaan mun pyöränkumit? (Ei sillä etten osaisi tehdä sitä itse... :D )

Minulla on luultavasti usein sama ilme, kun mietin kirpputorilla tarvitsenko jotain, missä voin sitä käyttää. Seison nimittäin samassa asennossa, katse kaukaisuudessa ja saatan miettiä asiaa. Kauan.

Tällä hetkellä olen inspiroitunut kimonoista. Näyttää hyvältä, myös graafisen mustavalkoisena - ja miestenkin päällä. Tuo vyö on mahtava.

Häntä kääntyisin katsomaan uudestaan, jos kohtaisimme kadulla... jotenkin magee tyyppi...

... hänestä puhumattakaan... well HEL-LO there!

Oikeastaan haluaisin viettää tämän kuvan elämää: kulkea rantakadulla raidallisessa mekossa ja varvastossuissa, ruskettuneena, kantaen olkikassia ja seuranani olisi iloinen koirakaveri.

Kaupungille pukeutuisin mieluusti oranssiin kietaisumekkoon, kantaen muina miehinä (tai naisina) tuota laukkua ja tukkaan olisin kietonut rennon huivin...

... tai sitten huivi voisi olla kiedottuna myös tähän tapaan...
Jep. Taidanpa lähteä opettelemaan tuota huivin laittamista niinku nyt heti.

Ei kommentteja: