25.5.2010

Quelle jolie

Olen joskus aiemmin tallentanut työpöydälle kuvan 3.1 Phillip Lim silkkimekosta. Sen kuosi on mahtava, rakastan näitä värejä ja sitä, että ne näyttävät hieman maaliroiskemaisilta. Malliltaankin mekko on simppelin kaunis ja sen sivusaumoissa ja olkapäillä on kullanväriset niittikoristeet.
Huh, kaunista. Mekossa on myös sivutaskut :)

Olin hieman pettynyt, kun ihanainen Anna tippui Huippumalleista. Tätä tuotantokautta on ollut mielenkiintoista seurata, tehtävät erityisesti saavat osaltani kiitosta. Aiempaa mielenkiintoisempia, hyvällä maulla stailatumpia ja ammattimaisempia. Veden alla tehty Classicin mainoskuvaus oli huikea. Omat suosikkini ovat Nina, Anna ja Saara - kaksi ensimmäistä jo tippuneet, eikä Saarallakaan niin loistavasti mene. Uskon kuitenkin tyttöjen kykyihin ja heidän menestymiseensä, kisan ulkopuolellakin. Suurin osa meistä tarvitsee aikaa kehittyäkseen :)

Täytyy kuitenkin muistaa, että kilpailun ohella pyörii koko ajan myös viihdeohjelman tekeminen. Se ehkä ratkaisee muutamia kysymyksiä herättäneitä asioita. Esimerkiksi en valitettavasti näe sitä suurta potentiaalia, mitä tuomaristo näkee Jennassa. Haluaisin nähdä, mutta en vain näe. En, vaikka minullakin on sellainen hammasrako.

Tämä kuva koitui Annan kohtaloksi.
Sääli, sillä pidän kuvasta.
Laukku asettuu tyhmästi, mutta muuten Annan tyyli on kohdallaan.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Aivan upea mekko! Sivutaskut tekee mekosta jotenkin monkäyttösemmän; olen niitä ihmisiä, jotka eivät tiedä mitä käsillään tekisivät ;-).

blandad. kirjoitti...

Mä tykkään myös kovasti sivutaskuista mekoissa. Niihin on mukavaa upottaa kädet ja tuntea olonsa kotoisaksi, vaikka olisi kuinka hieno mekko.