19.5.2010

Sirkusheppoja, palloja ja ripaus vihreää

Kävin piiitkästä aikaa poikkeamassa IVANAhelsingin campuksella. On oikeastaan jotenkin todella virkistävää, että joissain myymälöissä mallistot vaihtuvat "vain" kahdesti vuodessa, mutta sitten taas toisaalta on koko ajan tarjolla vaikkapa joitain yksittäiskappaleita. Ivanan kevät/kesä -10 mallistossa ollaan sirkustunnelmissa, "Leaving Circus"-mallistossa seikkailevat sirkusheppaset ja vastapainona erilaisia pallokuoseja, ei kuitenkaan pelkkää Polka Dotia.
Ah, farkkua/ denimiä!


Tässä mekossa on todella kaunis, klassinen malli. Mekkoa on tummansinisenä ja vihreänä, tämä forest green oli jotenkin raikas ja kaunis sävyltään. Vihreä on muutenkin alkanut tuntumaan hyvältä, vaikka inhoan vihreää!

Heppa täydessä ravissa on kaikkein raainta voimaa,
vaan urhein meistä kaikista voi ratsastaa hurjaa heppaa... hihii.

Tuo tummansininen pallokuosi oli kyllä todella raikas... tässä oikealla reunassa on iiisoo hepparantakassi, josta pidin kovasti.

Tämä mekko oli hieno. Aika rokkimekko, takana on vetoketju mekon koko pituudelta.

kuva ripattu Facebookista

Huomenna olisi muuten klubimyyntiä luvassa, ...minulla ei taida olla rahaa?.. :D Shoppailuaikaa on kuitenkin aina iltayhdeksään saakka, joten jos ivanat houkuttaa, sinne! Itse olen ainakin tehnyt juuri klubimyynneistä hyviä löytöjä.

4 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Oi heppoja! Pitää kyllä vartoa nyt noita aleja ja klubimuuntejä ivanalla! Ihania juttuja olit kuvannut!

Pilvi kirjoitti...

"Rokkimekko" kyllä puhutteli heti. En se tosin mulle varmaan kävisi, mutta hieno on kuitenkin :)

Oola kirjoitti...

Oe kun olisikin kulmilla ja rahaa lompakossa..

blandad. kirjoitti...

Nooruska: Hepat on jees ja kiva jos tykkäsit, koitin äkkiä räpsäistä muutamia poimintoja.

SuPi: En tiedä kenelle se nyt kävisi, mutta hieno silti :) veikkaan että jollekulle tosi standardimittaisella ihmiselle, mekko-osuus luo jo haastetta, saati sitten tuo pitsiosa...

Oola: Voi kuule, ei auta jos on ees jotenkuten kulmilla jos ei ole rahaa :D itseasiassa olis paljon parempi olla jossain muualla, se kuulostais paremmalta "Joo emmä ny kato päässy, kun en ollu silloin Helsingissä päinkään" kun "Joo ei oo rahaa". Ja ite ainakin välttelen menemästä paikalle, koska äkkiä saatan materianhimossa keksiä sitä rahaa, vaikka höyläämällä muutenkin tuskissaan valittavaa visaa... huh.