2.5.2010

Spring sheets

Toukokuu!
Aika tuntuu tosiaan juoksevan ja kyllä, oi kyllä, nyt on virallisesti kevät!
Kevät aiheuttaa höpsöjä ajatuksia ja kuten taisin jo mainita, materianhimoa. Pesää pitäisi päästä uudistamaan, kevyemmäksi kohti kesää. Lisää valoa, vaaleita sävyjä, kevyitä ajatuksia, hempeää fiilistä.Sympaattisen yksinkertaiset Finskun "Onni"-lakanat kuuluvat klassikkosarjaan. Jos on kevättä rinnassa niin miksei myös vähän lakanoissakin... ehehhee. Näissä lakanoissa voisi onnistaa (anteeksi... todella huono...).

... tai vielä parempaa, lakanoissa voisi olla paratiisifiilistä. Joka tapauksessa tuo kuosi on ihanan runsas, värikäs ja kaunis.

Olen kyllä sitä mieltä, että muumimukeja pusketaan nykyään ihan liian kovalla tahdilla. Ensinnäkin, kenen kaappiin kaikki edes mahtuvat? Ja toisekseen, miksi tuo ruusutarha-muki on pilattu noilla raidoilla... no, ruusupuskaa kasteleva muumimamma on varsin symppis ilmestys. Muumien iltapurjehdus on juhlavuoden erikoismuki ja kustantaa muistaakseni 29,90€. Aika arvokas hinta mukista, vaikka aihe on ihan hauska.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen ihan hulluna muumimukeihin, harmittaa vaan myös tuo "massatuotto"... Oih ne vanhat on niin ihania ja jotenkin enemmän Tove Janssonin jäljen näköisiä, mutta minkäs teet, kun ei niitä olla myyty vuosiin. T: Neiti 19-v.

blandad. kirjoitti...

Joo mä oon kanssa aika hulluna, mutta oon tehnyt linjavedon siinä, että kaikkea ei vaan voi hankkia. Ja mua kanssa vähän rasittaa tuo jatkuva tuottaminen, kausimukeja tulee kaks vuodessa ja uusia hahmoja varmaan saman verran. Jos neljäkin uutta mukia per vuosi hankkisi, olisi kaapissa jo parissa vuodessa 8 mukia. Ja entiset päälle. Höh. Ne vanhat mukit oli ihania ja paljon halvempiakin. Muistan että joskus lapsena ostettiin veljen kanssa äidille juuri äitienpäivälahjaksi sellainen vanha muki ja se maksoi 50mk eli n.8,40€, kun nykyiset mukit maksavat jopa 16,90€ tai 29,90€ niinkuin tuo juhlavuosimuki!!!