7.5.2010

They make me come back for more

Olen ollut supertyytyväinen Vagabondin talvikenkiini, kerrassaan mainio ostos. Pärjäsin niillä koko talven ajan ja itseasiassa käytän niitä edelleen, kunnes kelit oikeasti lämpenevät. Hyvät kävellä, sopivan raffit ja ennenkaikkea kestävät. Todellakin kannattaa maksaa kerralla muutama kymppi enemmän, jos saa parempaa ja kestävämpää laatua.

Kesää ajattelen omistan jo entuudestaan vaikka millaisia tossukoita ja tennareita, mutta hyville "kesäkengille" olisi kyllä tarvetta. Yhdet mustat kesäkauteen soveltuvat, vähän siistimmät kengät omistankin jo. Ja kaverini toi taannoin ne mustavalkoiset ballerinat Pariisin kaupungista. Kenkähaaveissani tarkastelin siis tyytyväisen kuluttajan silmin Vagabondin valikoimia. Tässä asiassa asiakas kirjaimellisesti äänestää jaloillaan ja palaa takaisin sinne, mistä on saanut jotain hyvää.

Mustat perusballerinat olisivat varmaan käytännöllisimmät. Kävelen paljon, joten korkeat korot ovat siinä suhteessa vähän nou-nou. Mokkanahkainen Aida nauhoituksella voisi olla peruskiva, mutta ehkä myös vähän tylsä lopulta. Niittikoristeinen mokkanahkainen pinkki Aida vetoaa värillään, vaikka mustat nahkaiset olisivat käytännöllisemmät. Mutku noi pinkit on ihanat ja mulla on niin paljon pinkkiii jo muutenkin ja ja...

Toisaalta olen haikaillut salaisesti Swedish hasbeensien perään jo viime kesästä lähtien. Valitettavasti minulla ei ole niihin varaa, joten nuo Ameliet voisivat olla vähän niinku vastaavat. Mutta tulisiko sitä klopsuteltua puukkareissa koko kesä? Mites puukkarit passaisivat hameiden ja mekkojen kaverina? Biarritz-mallissa on mukavaa "äijäkenkämäisyyttä", kätevätkin varmasti, mutta... tylsät taas? Voltit taas olisivat aika somat, mutta väri ja korko... ei ehkä sittenkään.

Pitää käydä kaupassa sovittelemassa ja ihmettelemässä asiaa... hippikesä 2010, puukkareissa vai pinkeissä?!  Kas siinä pulma :D

3 kommenttia:

Carma kirjoitti...

Mulla on nuo Voltit mustana, aivan ihanat! <3 En nyt millekään maratonille noilla lähtis mutta normaaliin kaupunki- ja työmatkakävelyyn sopivat oikein hyvin. Plussaa myös siitä, että käyvät niin hameen kuin housujenkin kanssa.

blandad. kirjoitti...

Ai niitä saa mustanakin? Kävinkin liikkeessä tsekkaamassa valikoimaa ja tällä hetkellä olen enemmän kallellani puukkareihin, mutta epäilen että ne eivät istu jalkoihin... Pinkit Aidat olivat kivat, mutta mutta... ovatko hintansa väärti sittenkään.

Carma kirjoitti...

Kyllä saa, mutta taitavat olla jo monesta paikasta loppu. Omanikin olivat liikkeen (Aleksi13 Skanssi, Turussa) viimeinen pari. Vagabondin verkkokaupassa on enää kokoa 37 mustana jäljellä. Tsemppiä kenkäjahtiin! :-)